Pretraži

WhatsApp će ograničiti prostor na Google Drive-u za skladištenje rezervnih kopija?

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

Ali dok iCloud nudi ograničenu količinu skladišta na Apple uređajima, Google Drive nudi neograničeno skladište za WhatsApp rezervne kopije. Nažalost, izgleda da bi se ovaj Google aranžman mogao promeniti u bliskoj budućnosti. WhatsApp tipster WABetaInfo je naišao na nizove koda koji se posebno odnose na ograničenja Google Drive-a.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Nema reči o tačnom ograničenju za skladištenje koje će Google Drive nametnuti WhatsApp-u trenutno, ali se nadamo da se neće uračunati u ograničenje od 15 GB.

Ova vest takođe dolazi nekoliko meseci nakon što je WABetaInfo naišao na funkciju koja će vam omogućiti da upravljate veličinom rezervne kopije WhatsApp-a na Android-u. Ova funkcija bi vam omogućila da isključite određene tipove datoteka iz pravljenja rezervnih kopija, kao što su fotografije, dokumenti i video snimci. Tako da se svakako čini da će vam aplikacija za IM dati neke opcije za upravljanje ograničenjem skladišta.U svakom slučaju, nije iznenađenje videti kako WhatsApp napušta neograničeno skladište na Google Drive-u. Prethodno smo videli da gigant za pretragu napušta neograničene rezervne kopije Google fotografija prošle godine, tako da pretpostavljamo da bi ovaj najnoviji potez takođe mogao biti deo Googleovog nastojanja da naplati planove za skladištenje.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech