Pretraži

VELIKO AŽURIRANJE: Uskoro nove funkcije na WhatsApp Desktop-u

Hi-Tech
0
Photo: Screenshot/WhatsApp

Novo ažuriranje beta verzije, koje je dostupno u Microsoft Store-u za Windows 10 i Windows 11 od novembra, prikazuje reakcije na poruke i mogućnost trajnog arhiviranja četova.Ovo su dve funkcije koje su korisnici dugo tražili, i dok su stigle u verzijama za iOS i Android, tek nedavno nisu stigle za Windows 11. Međutim, sa video pozivima u aplikaciji za desktop računare i GIF-ovima koji su tek stigli nakon što je web verzija bila dostupna u poslednjih godinu dana, tera nas da se zapitamo da li više ima smisla koristiti WhatsApp u našim web browserima.

Korišćenje WhatsApp-a na webu na vašem PC-u ili Mac-u je već godinama norma. Korišćenje taba u web browseru za brzo odgovaranje na poruke, umesto posezanja za telefonom, veoma je korisno, ali su nedostajale reakcije i video pozivi. Ovde je desktop aplikacija već zamenila web verziju na Windows-u i Mac-u.

Pozivanje vaših kontakata putem audio ili video zapisa biće od velike koristi za mnoge, a iako su GIF-ovi već na web verziji, deluju brži i prikazuju se u većem kvalitetu u poređenju sa načinom na koji se prikazuju u web browseru. Reakcije i način čuvanja arhiviranih četova samo će podstaći korisnike da se udalje od web verzije – svaki način da se smanji broj tabova u web browseru je korist.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech