Pretraži

UPOZNAJTE LUKA: Plavokosi bokser novi borac igrice „Street Fighter“

Hi-Tech
0
Screenshot: Youtube/Street Fighter

Dolazak Luka, novog igrača najavljen je još prethodne godine, a u pitanju je potpuno novi lik u univerzumu Street Fighter-a.

Luk je plavokosi američki bokser, drski lik bez majice koji se bori predano, a ne precizno.

Screenshot: Youtube/Street Fighter

Screenshot: Youtube/Street Fighter

 

Stil borbe

Kada je u pitanju stil borbe, kako je najavljeno, on će koristi poseban vid sistema koji se prilično razlikuje od ostalih boraca. Lukeov "V-tajmer" će se vremenom stalno povećavati. Takođe se povećava nanošenjem štete i napadom igrača, a ne odbranom. To znači da će mnogi igrači bii podstaknuti da igraju agresivniju igru. 

Luke se bavi napadima koji održavaju pritisak. Sva tri normalna udarca pomeraju Lukea napred, dozvoljavajući mu da smanji rastojanje u napadu. Luke takođe ima dve kombinacije poteza odlične za napad protivnika.


Njegovi specijalni potezi omogućavaju mu da bezbedno stvori prilike za napad, a uz pomoć njegove posebne veštine – "Sand Blaster" ispaljuje energiju iz ruku. Takozvana "raketa u usponu“ je protivvazdušni potez koji pokreće Luka da napadne protivnike iz vazduha.

Priča novog igrača zasnovana je na njegovim dramatičnim događajima iz detinjstva koji su ga inspirisali da postane borac. Inače, ovaj lik će biti dostupan u nekoliko kostima, a igraće i glavnu ulogu franšize u budućnosti. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech