Pretraži

Twitter omogućava kombinovanje GIF-ova, video zapisa i fotografija u istom tvitu

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay.com

To znači da možete da delite video, sliku ili GIF u jednom tvitu, ali ne sve. Ali to se menja od 6.10. pošto je kompanija počela da uvodi funkciju koja korisnicima omogućava da dele više medijskih fajlova, što uključuje GIF, video i sliku u jednom tvitu. Korišćenje ove funkcije je jednostavno.Sve što korisnici treba da urade je da dodirnu ikonu fotografije u kompozitoru tvita, izaberu medijske fajlove koje žele da dodaju u tvit i zatim ih podele.

Dok korisnici Twittera mogu da dodaju više medijskih datoteka u jedan tvit, ova funkcija dolazi sa određenim ograničenjima. Twitter je u postu na blogu napisao da korisnici mogu da dodaju do četiri video snimka, slike ili GIF-a u jednom tvitu.

Što se tiče dostupnosti, platforma za mikro blogovanje je rekla da je ažuriranje trenutno dostupno za iOS i Android. Međutim, tvitovi sa različitim tipovima sadržaja mogu se gledati na svim platformama. Kompanija je zvanično počela da testira funkciju u julu ove godine pre nego što je od 6. oktobra počela da je uvodi svim korisnicima širom sveta.

Twitter je takođe najavio da će se video snimci na tajmlajnu korisnika otvarati u impresivnom full screen video plejeru u kome mogu da prevlače nagore da bi nastavili da otkrivaju više sadržaja. Ova funkcija je, međutim, dostupna samo u aplikaciji kompanije zasnovanoj na iOS-u. Kompanija je takođe rekla da će neki korisnici iOS-a i Android-a takođe videti preporučeni sadržaj u novom video karuselu na Explore “For You” stranici. Korisnici će moći da se vrate na skrolovanje tako što će dodirnuti strelicu unazad u gornjem levom uglu da izađu iz plejera.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech