Pretraži

Tinder sprema funkciju „Swipe Party“

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay.com

Swipe Party je prvobitno otkrio GratisDatingTips u izvornom kodu za Tinder-ovu aplikaciju za Android uređaje. Kompanija je navodno potvrdila svoj rad na ovoj funkciji za TechCrunch, koji kaže da je našao više referenci na Swipe Party i u iOS aplikaciji.

TechCrunch izveštava da „izgleda kao da Tinder želi da ovo učini virtuelnim iskustvom gde bi korisnik mogao da pozove ‘gosta’ da se pridruži sesiji svajpovanja kako bi daljinski dao svoje povratne informacije. Na taj način svajpovanje kroz potencijalne kandidate može biti grupno iskustvo, a ne solo aktivnost.Tinder je poslednjih meseci nastojao da svoju uslugu učini društvenijom, posebno uvođenjem Explore, odeljka svoje aplikacije koji je posvećen nizu manjih funkcija. Ali nešto poput Swipe Party-a bilo bi još više fokusirano na grupu od trenutnih ponuda Explore-a. Ta dodatna društvena komponenta bi mogla navesti korisnike Tindera da provode više vremena na aplikaciji. To bi takođe moglo pomoći Tinderu da se nađe ispred ljudi koji ne moraju da koriste aplikaciju za sastanke — zbog čega Swipe Party omogućava naloge gostiju umesto da zahteva prethodno članstvo.

Tinder je navodno saopštio za TechCrunch da „uvek istražujemo funkcije kako bismo pomogli našim članovima da se povežu na nove, zabavne načine“, ali je odbio da ponudi više informacija o Swipe Party-u. Međutim, nisu sve te funkcije zvanično objavljene, tako da postoji šansa Swipe Party nikada neće debitovati.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech