Pretraži

TikTok Kitchens će fanovima doneti viralne kulinarske kreacije

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay.com

To će biti usluga samo za isporuku koja će pripremiti neke od najpopularnijih recepata u aplikaciji, o čemu je prvi izvestio Bloomberg. TikTok i VDC će navodno otvoriti oko 300 lokacija širom SAD za početak, ali planiraju da se prošire na oko 1.000 do kraja 2022.

TikTok Kitchens će raditi iz postojećih restorana, uključujući lance u vlasništvu suosnivača VDC Roberta Erla, kao što su Buca di Beppo i Bertucci’s. Kako navodi VDC-ov opis usluge, TikTok Kitchens će koristiti postojeću kuhinju i zaposlene u restoranu, ali će obezbediti obuku, pakovanje hrane i recepte iz TikToka. Da bi stvari uvek bile sveže, meni će se rotirati kvartalno, s obzirom na to koliko brzo viralni sadržaj dolazi i odlazi na platformu. Blumberg kaže da će na meniju u početku biti viralna pečena feta testenina – koja je očigledno bila najtraženiji recept na Guglu 2021. godine – na vazduhu pržene trake kukuruza poznate kao kukuruzna rebra, hrskavi čips od testenine prekriven sirom, kao i smash burger.

Kreatori koji su inspirisali recepte na meniju dobiće deo prihoda, navodi se u saopštenju. VDC je već postigao uspeh sa MrBeast Burger-om, virtuelnom kuhinjom koju je ultra-popularni YouTuber, MrBeast, prvi put lansirao krajem 2020. Bloomberg napominje da je MrBeast prodao milion hamburgera za samo tri meseca i da sada postoji 1.500 kuhinja širom SAD, Kanade i Velike Britanije.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech