Pretraži

STIŽE NOVA DRUŠTVENA MREŽA: Šta sve treba da znaš o Lemon8

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay/stux

Društvene mreže sve više uzimaju maha i okupiraju svaki slobodan trenutak naših života. Zato ne čudi što se stalno razvijaju nove.Jedna od njih je Lemon8 koja je, za sada, dostupna samo u nekim državama sveta. Tek što je pokrenuta, zato je samo pitanje trenutka kada će biti dostupna ostatku Evrope i sveta. Ova aplikacija je mešavina Instagrama i Pinteresta prema utiscima korisnika, a kreirala ju je kompanija koja je odgovorna za nastajanja TikToka, ByteDance. 

Ipak, ona nije ni slična TikToku, već se sadržaj kreira i ubacuje u trending kategorije koje su, za sada, moda, beauty, hrana, wellness i putovanja. Da li će ove kategorije ostati jedine za koje se kreira sadržaj ili će se proširiti još uvek nije poznato.

@socialhit_ 🍋 Tiktok launches Lemon8 App 🍋 Have you tried it? #lemon8 #tiktokmarketing #tiktoknews #tiktokmarketingagency #appreview ♬ original sound – Social Hit

Ova aplikacija zaintrigirala je mnoge, koji su je skinuli i po utiscima koje dele čini se da se da im se sviđa. Ipak poznati influenseri još uvek nisu postali aktivni na ovoj mreži i ne komentarišu je, verovatno procenjujući da li im se isplati pravljenje naloga ili ne.

Jedna strana influenserka koja je skinula Lemon8 je pokazala kako izgleda i zbog čega ju je aplikacija oduševila. Prema izgledu čini se da je naglasak na estetici, za razliku od ostalih društvenih mreža, i po tome je najsličnija Pinterestu. Korisnici mogu dodavati i svoje natpise, naslove ili tagove na odeću u smislu pisanja cene ili gde je nešto kupljeno. Zbog toga je smatraju korisnom, ali i može biti prava podloga za rađanje novih influensera i promovisanja proizvoda.

@melbellles this is so cool.. definitely check it out #greenscreenvideo #greenscreen #lemon8 #fashiontiktok #beautytiktok ♬ original sound – melbellles | fashion + beauty

Da li ovu aplikaciju čeka popularnosti ostaje nam da vidimo.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech