Pretraži

Spotify zvanično testira oflajn miks

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay.com

U tvitu, izvršni direktor kompanije Daniel Ek rekao je da Spotify testira “Your Offline Mix”.Ali osim toga, nije dao nikakve detalje. Konkretno, nejasno je kada kompanija planira da objavi ovu funkciju. Kao što snimak ekrana koji je objavio Ek sugeriše, ove liste pesama mogu da skladište muziku sa više sati slušanja, što može biti zgodno u trenucima kada ćete uskočiti na let, ali ste zaboravili da preuzmete muziku. Podsećamo, Spotify vam već omogućava preuzimanje plejlista za reprodukciju van mreže.

Tvitovi nekih korisnika sugerišu da su već videli da se ova funkcija pojavljuje u njihovim aplikacijama. Ali nejasno je na kojim teritorijama Spotify uvodi oflajn miks.

Osim toga, postoji pitanje o dostupnosti ove funkcije za besplatne korisnike. 2020. godine, inženjer Džejn Mančun Vong otkrila je da Spotify radi na funkciji oflajn miksa. Ali nikada nije predstavljen. Međutim, uz Ek-ovu zvaničnu potvrdu, ova funkcija bi trebalo da bude na putu da bude dostupna korisnicima u budućnosti.

Suparnička Spotify usluga, YouTube Music, već ima funkciju „Offline mixtape“. Pored toga, usluga u vlasništvu Google-a može automatski da preuzme do 500 pesama na različitim plejlistama ako korisnici uključe funkciju “Smart download”.

Prema podacima iz poslednjeg poziva o zaradi, Spotify se sada može pohvaliti bazom korisnika od preko 500 miliona ljudi.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech