Pretraži

Spotify gasi jednu od najboljih funkcija

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay.com

Spotify gasi funkciju Car View koja je bila dodata Android-u i iOS-u tokom 2019. godine. Ova funkcija je pomogla korisnicima aplikacije tokom vožnje zahvaljujući velikim ikonama i pojednostavljenim načinom upotrebe. Tako da vozači nisu gubili puno koncentracije niti skretali u velikoj meri pogled sa saobraćaja kada su želeli da promene muziku.Spotify nije dala nikavo smisleno obaveštenje korisnicima zašto povlači ovu funkciju. Nije poznato da li to čini zbog rizika u vožnji ili zato što želi da ponudi nešto bolje. Izjava koju je kompanija dala povodom ovog pitanja je puna opštih mesta „aktivno istražujemo nove načine“, „pravimo mesta za nove inovacije“.

Verni korisnici ove aplikacije su pokazale svoje nezadovoljstvo zbog takve odluke ne samo na društvenim mrežama već i brisanjem aplikacije. Korisnici smatraju da je Spotify odlučio da ovo učini kako bi promovisao svoj uređaj Car Thing koji košta 80 dolara i koji može da bude dostupan samo korisnicima Spotify Premium.

Tek nakon bure i negativne reakcije korisnika Spotify je izjavio da pokušava da napravi kontrolu nad aplikacijom koja će moći da se odvija bez upotrebe ruku. Kao i da na ovoj funkciji rade u saradnji sa Google.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech