Pretraži

SNAPCHAT AŽURIRANJE: Šta je nepregledana ili nevidljiva priča?

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay

Američka multimedijalna platforma za razmenu poruka Snapchat ima milione aktivnih korisnika širom sveta i jedna je od najomiljenijih aplikacija u mnogim državama. Snapchat pomaže korisnicima da dele slike, video zapise i direktne poruke sa svojim prijateljima. U maju ove godine, Snapchat je predstavio novu funkciju „Podeli priču“ koja je korisnicima olakšala saradnju i deljenje uspomena. Pored te funkcije dodata je i funkcija „Prilagođena priča“. Ta funkcija omogućava korisnicima da kreiraju priču i dodaju prijatelje kako bi je pogledali.Funkcija priče omogućava korisnicima da postavljaju fotografije/video zapise na svoj profil koje može da vidi lista ljudi koje korisnici izaberu. Ažuriranja nestaju nakon 24 sata, baš kao i status WhatsAppa. Korisnici Snapchata takođe mogu da otpreme fotografije svoje memorije u odeljak „samo za moje oči“ koji je zaštićen lozinkom za čuvanje fotografija.

Nedavno je kroz novo ažuriranje dodata „nepregledana priča“ međutim mnogi korisnici nisu bili svesni ove funkcije. Obaveštenje „nepregledana priča“ kao što ime sugeriše, ima za cilj da obavesti korisnike o jednom od njihovih kontakata koji je objavio priču koju korisnik možda još nije video. Kroz obaveštenje, aplikacija daje podsetnik korisniku da pogleda priču pre nego što nestane kada se završi 24 sata.

Kada su korisnici primili Snapchat obaveštenje, mislili su da je korisnik iz njihovih kontakata „pregledao“ priču koju je objavio sam korisnik. Međutim, nije moguće poništiti ili ukloniti nečiji pogled iz bilo koje priče kada je korisnik vidi.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech