Pretraži

SADA JE I OVO MOGUĆE: Evo kako da isključite opciju „seen“ na Messenger-u

Hi-Tech
0
Photo:Flickr

Postoji dodatak koji možete besplatno da instalirate ako koristite internet pretraživač Google Chrome koji će vam omogućiti da sakrijete "seen". Zove se Unseen for Facebook, ali napominjemo da ga možete koristiti samo u Chrome-u. 

Unseen for Facebook ima visoku ocenu od 4,5, a dobio je preko 4000 pozitivnih recenzija. – Veoma mi smeta što prijatelji počnu da mi šalju poruke čim se pojavim na Messenger-u ili sam usred nekog drugog razgovora. Zahvaljujući ovom dodatku niko ne zna da sam video poruku i mogu imati mira – piše jedan zadovoljni korisnik. 

– Ovo je najbolja ekstenzija po mom mišljenju. Imam dovoljno drame u životu i bez da moram odgovarati prijateljima koji će se uvrediti jer misle da ih ignorišem. 

Takođe, ako instalirate ovu opciju, drugi korisnici neće moći da vide da li ste na mreži i kada ste zadnji put bili aktivni. 

Postoje i drugi dodaci koji se fokusiraju na brisanje obaveštenja o isporuci tako da drugi korisnici ne mogu da vide da ste dobili njihovu poruku. Jedan se zove Delete All Messages for Facebook i koristi se kako bi obrisao svaku poruku koju ste ikada poslali, ali i sve poruke koje ste primili, piše Daily Mail.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech