Pretraži

POTVRĐENO: Poznati reper je novi lik igrice „GTA Online: The Contract“

Hi-Tech
0
Screenshot: Youtube/IGN

"GTA Online: The Contract" gejmerima će biti dostupan od 15. decembra, a ova ekspanzija jedne od najpopularnijih video igara donosi i niz noviteta.

Naime, kako je najavljeno, vraća se lik Frenklina Klintona, bivšeg vojnog pilota i člana bande u južnom Los Santosu. U novom delu, Frenklin sada brine o njegovoj "agenciji za rešenja za slavne ličnosti", koja obećava da će rešavati sve probleme koje muče ekipu iz visokog društva.

Screenshot: Youtube/Rockstar Games

Screenshot: Youtube/Rockstar Games

 

U igri se pojavljuje reper Dre, čiji je lik u igrici izgubio svoj mobilni telefon, kao i svu neobjavljenu muziku sačuvanu na njoj. Taj problem, kao i curenje podataka repera Snup Doga rešava pomenuta agencija.

Na taj način, igrica je povezala pojavljivanje repera sa novom plejlistom ui ekskluzivnim numerama, koje je upravo i kreirao sam Dr. Dre.

Igrači će krenuti sa zločestih ulica Franklinovog starog kvarta, preko najtoplijih žurki u gradu, razvratnih vila i do kancelarija FIB-a kako bi povratili dragocene numere."GTA Online" je dostupan kao deo Grand Theft Auto 5 za PlayStation 4, Windovs PC i Xboc One, a lansiraće se i kao samostalan proizvod 2022. godine, kada poboljšane verzije GTA 5 i Online stignu na PlayStation 5.

Inače, verzije "GTA Online2 za PlayStation 3 i XBox 360 biće ugašene sledeće nedelje, dan nakon što "The Contract" stigne.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech