Pretraži

PARIRA KONKURENCIJI: Spotify desktop verzija dobija novi izgled

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay.com

Glavna oblast sadržaja ostaje nepromenjena, sa istim pristupom pregledanju i preporučenim pesmama i podkastovima, ali na levoj strani prozora aplikacije sada se nalazi nedavno pokrenuta funkcija „Vaša biblioteka“, koju je kompanija počela da testira pre nekoliko meseci.Ovo vam daje trenutni pristup sačuvanim kolekcijama muzike i podkasta, pomažući da uštedite vreme prilikom prebacivanja sa jedne liste pesama na drugu.

Tu je i novi prikaz „Sada se reprodukuje“ na desnoj strani ekrana koji prikazuje trenutni sadržaj koji slušate, zajedno sa biografskim informacijama o umetniku. Pored toga, ovo polje vam daje pristup kupovini robe direktno od umetnika i da ostvarite vrhunac na svim predstojećim datumima turneje.

Neki podkasti će takođe automatski popunjavati transkript preko ovog polja dok slušate. Ažuriranje je dostupno svim korisnicima desktop računara širom sveta. Ovo je veliki dan za servis za striming, jer je upravo objavljeno da je komičar Trevor Noah potpisao ugovor za nedeljni talk show.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech