Pretraži

ODLIČNE VESTI ZA SVE LJUBITELJE YOUTUBE-A: Google Play Music postaje YouTube Music (VIDEO)

Hi-Tech
0
Screenshot: Youtube/YouTube Music

YouTube je jedan od najpopularnijih sajtova na svetu i najpopularnija video platforma današnjice koju dnevno posete milioni ljudi.

——————– Sponsored ——————–


Sada je YouTube rešio da iznenadi ljubitelje muzike i pokrene svoju muzičku aplikaciju YouTube Music koja će zvanično biti dostupna od sutra, 18. juna, a zameniće Google Play Music.

Na ovoj aplikaciji ćete moći da slušate omiljene pesme i albume, direktno sa YouTube-a, ali i gledate spotove i pravite svoje plejliste.Ono što je super, jeste da nećete više morati da znate tačan naziv pesme kako biste je našli, već ćete moći da ukucate samo ključne reči, kao na YouTube-u.

Postoje dve verzije ove aplikacije, besplatna, u kojoj će se pojavljivati reklame posle svake treće pesme i sve vreme ćete morati da budete u aplikaciji dok slušate muziku i plaćena verzija, bez reklama i preko koje ćete moći da slušate muziku i kada izađete iz nje, ali i da skidate pesme u svoj uređaj.

Svim fanovima u Srbiji od danas je dostupna i usluga YouTube Premium koja članovima omogućava sve prednosti Music Premium usluge, kao i gledanje videa bez reklama, gledanje u pozadini i preuzimanje sadržaja sa celog YouTubea. Fanovi takođe mogu gledati YouTube Originals filmove i serije. Korisnici mogu probati YouTube Premium besplatno prvi mesec ovde (nakon toga mesečna naknada iznosi 749 dinara, a za porodični paket iznosi 1.149 dinara mesečno).

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech