Pretraži

NOVI NAČIN SLANJA PORUKA DOSTUPAN: Facebook počeo da povezuje Instagram i Messenger

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay.com

Sa novim ažuriranjem, korisnici Instagrama će biti upitani, kako bi dobili novi način slanja poruka na Instagramu. Ako to učine, moći će da dođu do korisnika Facebook-a koji nemaju Instagram naloge. Korisnici Messengera će takođe moći da ćaskaju sa prijateljima koji koriste samo Instagram. Promena dolazi i uz neke druge nadogradnje Instagram poruka, koji već dugo zaostaje za Messengerom.Konačno, korisnici Instagrama moći će da prosleđuju poruke, dodaju reakcije ili postavljaju da ćaskanja automatski nestaju pomoću nove funkcije. Ažuriranje će takođe poboljšati Instagramove alate za prijavljivanje uznemiravanja i druga kršenja pravila pošto Messenger ima daleko sofisticiranije alate za izveštavanje.

Ova promena mogla bi biti kontroverzna, s obzirom na to da za razliku od Facebook-a, gde se zahteva da ljudi koriste svoja prava imena, Instagram nema takvu politiku. Neki jednostavno ne žele da njihov stvarni identitet bude povezan sa Instagram nalogom.

Dobra vest je da je sve ovo i dalje neobavezno, bar za sada. Iako Facebook čini ovu funkciju dostupnom samo korisnicima Instagrama i Messengera, ne primorava ih da pređu na “novo iskustvo”.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech