Pretraži

MICROSOFT PRIZNAO: Windows 10 ima veoma ozbiljne probleme

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

Microsoft je konačno priznao problem sa ažuriranjem KB4532693, koje utiče na Windows 10 iskustvo, te briše podatke korisnika.

——————– Sponsored ——————–

Iz kompanije je tako moglo da se čuje da eksperti rade na rešavanju problema, a nakon što se Windows 10 KB4532693 update pojavio 11. februara da bi rešio neke sigurnosne probleme.

Ažuriranje je pored rešenja donelo i neke ozbiljne komplikacije kada je funkcionalnost Windows 10 uređaja u pitanju. Naime, mnogi korisnici su nakon instaliranja prijavili da su se Windows 10 desktop i Start meni vratili na početna podešavanja, zbog čega su ostali bez podešavanja koja su u međuvremenu samostalno kreirali.Najozbiljniji problem je, međutim, to što su pojedini korisnici primetili da su počeli da nestaju i privatni fajlovi, a to što je Microsoft konačno priznao problem obećava da bi uskoro moglo da se pojavi i rešenje. Ekspertski tim je tako već locirao problem, te pronašao rešenje za vraćanje izgubljenih fajlova.

Radi se o tome da Windows 10 iz nekog razloga kreira privremene korisničke naloge gde se ti fajlovi čuvaju, pa bi korisnici mogli da ih povrate kada kreiraju nove naloge i na njih eksportuju sve podatke sa privremenih naloga.

Oni korisnici koji svoje fajlove ne budu mogli da nađu ni na privremenim nalozima moraće da sačekaju zakrpu koja će se, kako tvrde iz kompanije, pojaviti uskoro.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech