Pretraži

LAKŠE PRONALAŽENJE SADRŽAJA: Apple Podcasts dobija značajno ažuriranje

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay.com

Apple je bio fokusiran na mentalno zdravlje u poslednjih nekoliko godina, a nedavno je predstavio i aplikaciju Journal koja vam omogućava da dokumentujete kako se osećate.Pored toga, kompanija je nedavno predstavila funkciju praćenja raspoloženja kao deo Zdravlja u iOS-u 17.

Svaka potkategorija ima svoje grafikone koji prikazuju najbolje emisije i epizode ​​na vašem tržištu. Iako ne možete da pratite ili se pretplatite na određene kategorije, nove funkcije pomažu u otkrivanju. Za poređenje, Spotify ima osam glavnih kategorija podcasta i ne manje od 54 potkategorije. YouTube nudi 14 glavnih kategorija podcasta i PocketCast 19, ali nijedna ne nudi potkategorije.

Devet novih potkategorija, zajedno sa 19 primarnih kategorija, takođe su ažurirani novim umetničkim delima i preporukama. Ovo poslednje uključuje nove i vredne pažnje emisije, emisije meseca, kanale sa značajnim sadržajima i kreatore i globalne najzanimljivije događaje. Sa predstojećim izdanjem iOS-a 17, Apple dodaje neke nove funkcije Podcasta kao što su osveženo Now Play iskustvo i red čekanja, slika epizoda, filteri za pretragu i još mnogo toga.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech