Pretraži

KOPIRA TIKTOK: Facebook uvodi opciju Reels!

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

Onda kada je TikTok počeo da jača, Instagram je najavio sličnu funkciju pod nazivom Reels, a s obzirom da Meta poseduje i Facebook i Instagram, ne bi trebalo da čudi što će Reels doći i na Facebook.

Za one koji nisu upoznati, Reels je u suštini isti u konceptu kao i TikTok video snimci, gde korisnici mogu da snimaju kratke video zapise o sebi kako igraju, dodajući zabavne i jedinstvene efekte, kao i remiksujući druge Reels za stvaranje pseudo saradnje.

Photo: Pixabay.com

Photo: Pixabay.com

Nekada je to bila funkcija dostupna samo na Instagramu, ali uskoro će moći da je vide i korisnici Facebook-a.

Prema Facebook-u, možete da delite javne Reels na Stories na Facebook-u, što olakšava deljenje omiljenih Reels sa prijateljima i pruža kreatorima veću vidljivost i doseg.Takođe ćete moći da kreirate Reels od postojećih javnih stories. Facebook takođe napominje da će Reels biti dostupni na Watch tabu, a takođe i na vrhu vašeg feeda, slično Facebook-ovim Stories.

Facebook će takođe preporučiti Reels unutar vašeg fida, tako da će korisnici moći da otkriju više sadržaja. S obzirom na to kako su Instagramove priče na kraju našle put na Facebook, ne možemo reći da je ova vest zaista iznenađujuća.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech