Pretraži

Kako napraviti isečke slike u iOS-u 16

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay.com

To je način da lako odvojite predmet od pozadine i brzo podelite rezultate ili ih nalepite u aplikacije. Ono što bi obično zahtevalo dosta vremena i truda kada koristite softver za uređivanje fotografija, može da se uradi sa nekoliko jednostavnih koraka u iOS-u 16.  • Otvorite aplikaciju Apple Photos.
  • Pronađite sliku u svojoj kameri sa subjektom koji želite da izolujete i isečete, poput osobe, kućnog ljubimca ili istaknutog objekta.
  • Dugo pritisnite na subjekat dok ne osetite haptičko zujanje i vidite da se pojavi beli okvir koji identifikuje vaš subjekat.
  • Odavde dodirnite Kopiraj ili Deli.
  • Ako kopirate sliku, možete da je nalepite bilo gde što vam omogućava da nalepite PNG datoteku slike, kao što je Google pretraga, Poruke ili čak beleška. Ako dodirnete Deli, videćete opcije da je AirDrop, sačuvate sliku u rolnu kamere, dodelite je kontaktu ili je dodate u novu brzu belešku, između ostalog.

U suštini, to je to! Za malo više uputstava za postizanje najboljih rezultata, evo nekoliko saveta:

Svaka slika sačuvana u vašoj kameri ne mora da se snima vašim iPhone-om.

Najbolje funkcioniše sa ljudima, kućnim ljubimcima ili jasno definisanim objektima.

Ako dugo pritisnete sliku i ništa se ne desi, pokušajte ponovo pritiskom na drugi deo slike. Ako više pokušaja ne uspe, onda to verovatno jednostavno nije dobar kandidat za izrezivanje slike.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech