Pretraži

INSTAGRAM UVODI DVE NOVE FUNKCIJE: Glasnovni efekti na popularnoj mreži

Hi-Tech
0
Photo: pexels.com/koof

Jedan od tih novih alata na Instagramu je pretvaranje teksta u govorkoji omogućava robotsko preklapanje glasa za video zapise.

Kada korisnik unese tekst za svoje video snimke, sada će moći da dobije automatski generisani glas da ga pročita naglas tako što će pristupiti funkciji koja se nalazi unutar oblačića tekst u donjem levom uglu ekrana.

Zatim će imati izbor od dve dostupne glasovne opcije pre nego što objavi svoj video. Iako će pretvaranje teksta u govor učiniti Reels pristupačnijim, opcija je takođe popularana na TikTok-u samo zato što neki smatraju da je robotski glas smešan dodatak sadržaju.Pored pretvaranja teksta u govor, instagram je uveo i glasovne efekte za Reels. Sa ovom funkcijom, korisnici mogu da menjaju svoj glas tako da ga smatraju prikladnim. Mogu da biraju između nekoliko dostupnih opcija.

Korisnici mogu promeniti svoj glas tako da zvuči kao da su udahnuli helijum ili da zvuči kao glas džina. Takođe mogu izabrati da zvuče kao spiker, robot ili vokal. Instagram je predstavio oba audio alata, tako da korisnici sada mogu da ih isprobaju.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech