Pretraži

INSTAGRAM DOBIO KONKURENCIJU: Google Photos dobio novu opciju koja će oduševiti korisnike

Hi-Tech
0
Photo: Pixabay.com

Jedna od najboljih stvari u vezi sa počivšom Google + platformom bila je upravo velika fotografska zajednica, pa su korisnici najviše delili i komentarisali fotografije.

——————– Sponsored ——————–

Iako su napori kompanije Google na polju socijalnih platformi stvar prošlosti, ipak se ne odustaje od povezivanja korisnika u okviru različitih servisa.

Tako je chat opcija stigla i na Google Photos, pa oni koji dele fotografije sada mogu da ih dodaju u privatne poruke u okviru aplikacije ili na web-sajtu.

Korisnici će moći i da lajkuju fotografije i video-klipove, ostavljaju komentare, te omiljene sadržaje čuvaju u svojim galerijama, što ukazuje na to da se Photos platforma polako transformiše u pravu društvenu mrežu.

Opcija, kako tvrde iz kompanije, nije dizajnirana da bi zamenila chat servise koji se obično koriste, ali se radi o funkciji koja bi trebalo da olakša deljenje sadržaja, i komunikaciju u okviru servisa.Fotografije su dobar početak svake komunikacije, što je dokazao broj lajkova i ostvarenih razgovora na Instagram-u koji je postao jedno od glavnih online sastajališta, a chat opcija za Google Photos stiže do kraja sledeće nedelje, te obećava da i ovaj servis podigne na viši stepen povezivanja.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech