Pretraži

Google.com dobija dark mod

Hi-Tech
0
Photo: pixabay.com

U tom postu se pominje da je već počelo implementiranje ove opcije, a da će ona biti dostupna svim registrovanim korisnicima.

Kako da proverite da li već imate mogućnost aktiviranja dark moda? Kada ste ulogovani na svoj Google nalog, ukucajte neki upit za pretragu. Na stranici sa rezultatima, u gornjem desnom uglu, pored imena vašeg naloga i opcije „Google Aps“ pojaviće se i ikonica „Settings“. Druga varijanta je da na naslovnoj Google.com stranici, u desnom donjem uglu kliknete na opciju „Settings“. Koju god varijantu da odaberete, sledeći korak je da u meniju koji se otvori kliknete na „Search Settings“. Ako se tu nalazi opcija „Appearance“, imaćete mogućnost da birate svetlu ili tamnu temu. Kada je jednom dark mod uključen, u osnovnom „Settings“ meniju pojaviće se posebna stavka koja će omogućiti direktno menjanje moda, bez ponovnog odlaska u „Appearance“. Dark mod će biti aktivan u svim Google sekcijama i svim aplikacijama koje koristite unutar svog Google naloga.

Ako još uvek nemate mogućnost da aktivirate ovu opciju, potrebno je samo malo strpljenja – Google je naveo da će ona biti dostupna svim korisnicima u narednih nekoliko nedelja.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech