Pretraži

BLACK MIRROR STIŽE NA NETFLIX: Objavljen trejler za šest sezonu serije (VIDEO)

Hi-Tech
0
Screenshot: Youtube/Netflix

Predstojeći deo će se sastojati od pet novih epizoda, uključujući i onu u kojoj žena shvata da je platforma za striming koja izgleda – i zvuči – mnogo kao Netflix, napravila adaptaciju zasnovanu na njenom životu.Ova konkretna priča se zove „ Joan Is Awful “ i u njoj igraju Schitt’s Creek’s Annie Murphy kao Michael Cera i Salma Hayek.

U međuvremenu, Aaron Paul iz Breaking Bad i Kate Mara iz House of Cards trebalo bi da se pojave u zasebnoj epizodi pod nazivom „Beiond the Sea“. Prema Netflix-ovom opisu, imaće „dva muškarca u opasnoj visokotehnološkoj misiji koja se bore sa posledicama nezamislive tragedije“ tokom „alternativne“ verzije 1969.

Takođe smo dobili kratak pogled na tri druge epizode, uključujući i onu koja uključuje par koji nailazi na zanimljivu lokalnu priču dok putuje u Škotsku; priča sa „problematičnom starletom” koja se bavi posledicama incidenta koji je udario i pobegao; i epizodu pod nazivom „Demon 79“, gde je „krotkom prodavcu rečeno da mora da počini užasna dela kako bi sprečila katastrofu“.

Možete pogledati kompletnu glumačku ekipu zajedno sa kompletnom listom epizoda i njihovim opisima na Netflix-ovoj veb lokaciji.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech