Pretraži

Ališa Kiz se obratila Srbima

Hi-Tech
0
Photo: Instagram/aliciakeys

Ališa je govorila o globalnoj muzičkoj platformi, koja pruža vrhunsko korisničko iskustvo, a poruku je objavila upravo na TIDAL-u.

  • Šta ima, SBB Srbija? Ovde vaša Ališa, i možete ponovo otkriti moj čitav katalog kao nikad do sad u Sony 360 Reality, Audio kvalitetu zvuka na TIDAL-u – poručila je ona u videu.

Platforma je dostupna u 56 država, među kojima je i naša zemlja, i u katalogu broji više od 70 miliona pesama i 250.000 video-zapisa, video-serije, podkaste, intervjue sa muzičarima, dokumentarne filmove "iza kulisa", hiljade kreiranih plejlista i otkrivanje novih izvođača TIDAL Rising.Tidal je takođe dostupan u premium i HiFi rezoluacijama, što podrazumeva snimke sa potvrdom kvaliteta (MKA), Sonijeve snimke 360 Realiti Audio i Dolbi Atmos Music, piše u saopštenju.

Ono što je veoma posebno kod ove platforme je kvalitet zvuka, koji je vrhunski.

Osim odličnog zvuka, TIDAL omogućava korisnicima pristup prenosima nastupa uživo pevača, druženje i upoznavanje sa izvođačima, preslušavanje albuma, navodi se u saopštenju SBB-a.

Tidal se može naći u ponudi SBB-a budući da je sastavni deo ponude za sve postojeće korisnike EON Premium paketa sa televizijom i internetom, kao i  televizijom, internetom i telefonijom. Novi i postojeći korisnici EON Light i Full paketa sa televizijom i internetom, kao i televizijom, internetom i telefonijom koji potpišu ili obnove ugovor na 24 meseca, dobijaju promotivno TIDAL Premium. Svi ostali SBB korisnici TIDAL pakete mogu da kupe putem MojSBB portala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Hi-Tech