Pretraži

OTKRILA TAJNU INFLUENSERA: Ovako zaista nastaju prelepe fotografije sa Instagrama (FOTO)

Fun
0
Photo: Instagram/laurajhyatt

Laura Hajat je blogerka iz Londona koja je odlučila da svojim pratiocima pokaže koliko lako život može da se prikaže drugačiji na Instagramu, iako u stvarnosti nije ni blizu tome. Ona je sve uspela da zavara objavivši fotografiju s "egzotične destinacije", u šta je većina poverovala, ali je zapravo fotografiju snimila potpuno drugačije.

——————– Sponsored ——————–

Umesto da je platila put na Maldive ili neku drugu bajkovitu destinaciju, blogerka je odlučila da slikanje obavi kod kuće i tako pokaže da za dobru fotografiju ne morate nužno da budete na egzotičnoj plaži ili nekoj drugoj skupoj i dalekoj lokaciji.

Laura je u stvari legla u dečji bazen na naduvavanje u kojem je bilo malo vode i plastično cveće, a fotografija je snimljena odozgo i u krupnom planu tako da se ne vidi gde je ona zapravo. – Cveće od papira potone čim ga ubacite u vodu, tako da uložite nešto više novca i kupite ono od čvršćeg materijala – savetovala je blogerka.

Fotografiju je malo obradila u Fotošopu da izgleda efektnije i profesionalnije, a njeni pratioci su bili oduševljeni i uopšte nisu primetili da fotografija nije snimljena tamo gde misle da jeste.

Laura je priznala kako je ležala u vrlo neudobnom položaju, a voda je bila jako hladna pa joj nije bilo najprijatnije prilikom fotografisanja.

Svoje savete i priču podelila je na blogu i mnoge pratioce ostavila iznenađenima, ali i oduševljenima, pokazavši kako lako i besplatno doći do savršene fotografije.

Evo kako je to izgledalo:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Fun