Pretraži

OSVOJITE VREDNE NAGRADE: Evo kako da učestvujete u konkursima na IDJTVApp

Fun
0
Photo: IDJTV

IDJTVApp vam nudi mogućnost da učestvujete u konkursima, koji se nalaze u rubrici "FUN" na našem portalu, i tako osvojite vredne nagrade.

——————– Sponsored ——————–

Na našoj aplikaciji su trenutno aktuelna tri konkursa.

U jednom od njih se traži da pronađete IDJTV bilbord u Beogradunapravite selfi na kom se on vidi i pošaljete nam ga. Očekujte zanimljivo iznenađenje.

Drugi konkurs se odnosi na IDJTV Party koji se održava svakog četvrtka na Freestyleru. Najbolja slika sa žurke će osvojiti piće u vrednosti od 15.000 dinara.

Treći konkurs je samo za najhrabrije. Pošaljite nam snimak kako pevate ili đuskate uz svoju omiljenu pesmu na IDJTV-u.Za učešće u konkursima potrebno je da instalirade IDJTV App koji možete besplatno preuzeti sa Google Play Store-a ili App Store-a. Zatim treba da kliknete na FUN dugme u donjem meniju aplikacije i otvoriće vam se stranica sa konkursima. Da biste učestvovali morate biti ulogovani, što možete učiniti jednim klikom, pomoću svog Google naloga.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Kada izaberete konkurs u kom želite da učestvujete, potrebno je da kliknete na dugme "Akcija" i izaberete da li ćete klikom na fotoaparat ili kameru napraviti sliku ili snimak, ili ćete klikom na galeriju izabrati fotografiju ili video iz svog telefona ili tableta. Kada to uradite, onda samo pritisnite dugme "Pošalji". 

Nakon toga možete očekivati iznenađenje!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Fun