Pretraži

CIPELE OD 20 DOLARA PLAĆALI 600: Ovo je najveća sramota za influensere, evo kako su ih razotkrili (VIDEO)

Fun
0
Screenshot: Youtube/Radio.com

Jedan američki lanac jeftine obuće je odlučio da napravi jedan zanimljivi i smešan društveni eksperiment u kome su učestvovali popularni influenseri.

——————– Sponsored ——————–


Oni su u bivši Armanijev butik stavili cipele i štikle koje inače u svojim radnjama naplaćuju 19,99 dolara, nazvali luksuzni butik Palessi i marketinškom kampanjom na grandiozno otvaranje pozvali veliki broj influensera. Kao i sve što prati zvezde i ovakva otvaranja, doveli su kamere i napravili priču još uverljivijom.  I dok su u rukama držali cipele koje vrede manje od 20 dolara, Instagram i YouTube zvezde su se divile luksuzu butika i obuće. Pri tome su ih ispitivali koliko bi bili spremni da plate ovakav ''luksuz'' i šta misle o obući. Neki su strastveno opisivali prelepe materijale i evidentno posvećenu izradu. Najviša svota koju je neko želeo da plati bila je 640 dolara za cipele koje u Paylessu mogu da kupe za manje od 20 dolara.  

Za nekoliko sati su prodali obuću za 3000 dolara. Ipak, novac nisu zadržali već su ga vratili influenserima koji su još na poklon dobili obuću koju su kupili. Vraćeni novac im verovatno neće mnogo značiti u poređenju sa narušavanjem imidža i statusom snoba zbog kampanje koja će se vrteti po TV-u i društvenim mrežama.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Fun