Pretraži

Ako često viđate brojeve koji se ponavljaju, nije slučajnost! Evo šta to znači

Fun
0
Photo: Flickr/c.e.b.

Ako često viđate ove brojeve dok gledate na sat 2:22, 3:33, 11:11, 12:12 to znači da univerzum pokušava nešto da vam kaže.

——————– Sponsored ——————–

Brojevi koji se ponavljaju nisu slučajnost. Kao jasan sinhronizovani simbol, brojevi koji se ponavljaju prikrivaju dublju poruku koja dolazi iz duhovnog sveta i otkrivaju mnoge tajne.

Prema popularnom verovanju, oni pokazuju „višu stvarnost“ koja nije uvek vidljiva našem oku.

Najmoćniji broj je 11 posebno u dvostrukom obliku 11:11.

Kada vidite 11:11, to znači da se vaše ćelijsko skladište sećanja aktiviralo.

Ono podstiče vaše pamćenje kako da vas podseti na nešto što ste zaboravili. Kada vidite moćne brojeve 11:11 to je poruka da ste na pravoj stazi u skladu sa višom stvarnošću.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Posmatrano kao božansko posredovanje, to je raskrsnica između više stvarnosti i fizičkog sveta.

Kada se to dogodi, zastanite na momenat i poželite želju, zatražite nešto, ili jednostavno zatvorite oči i osetite nevidljivi svet oko vas.

Pogledajte oko sebe i pokušajte da vidite zid između stvarnosti i iluzije. To vam pomaže da se koncentrišete, meditirate i vidite dalje. Osetite kako je sve povezano.

Ako stalno viđate 11:11, to znači da ste spremni da osetite bezuslovnu ljubav i spremni ste da transcedentna dualnost postane jedinstvo. Osetite koliko ste živi i svesni, ovde i sada.Otkrića koja imate nisu u formi reči ili pojmova. Vi ćete to samo osetiti kao stanje bitisanja i moglo bi dovesti do otvaranja vašeg trećeg oka.

Glavni brojevi imaju različita značenja i svaki od njih predstavlja korak do drugog nivoa uvođenja u naše duhovno putovanje na Zemlji.

Broj 11 pokazuje naše rođenje, pitajući nas da izgradimo novu građevinu u našim novim životima, životima kakve smo oduvek sanjali i koji su ustvari nama pripadaju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Fun