Pretraži

ZVEZDE VODILJE: Evo za koju životnu misiju je svaki horoskopski znak predodređen

Astro
0
Photo: pixabay.com

Svako od nas ima svoju misiju, ono što ga pokreće, motiviše. Bez tog cilja ne bismo znali kuda idemo niti zbog čega, ne bismo radili to što radimo niti bismo se žrtvovali i pravili kompromise.

Kada imamo svrhu, tačno znamo zbog čega to radimo. A svakome od nas svrha u životu je drugačija- nekome je to karijera, nekome porodica, nekome slava… Ništa nije pogrešno ako vas čini srećnim, piše Sensa.rs.

Evo koja je misija vašeg horoskopskog znaka:

Ovan

Ovnovi celog života traže svoj smisao života. Lutaju, istražuju, probaju, postavljau nove I nove ciljeve ne bi li ga otkrili. Ubrzo se ispostavlja da to nije njihova prava svrha, već nešto drugo, u skroz suprotnom smeru. Tako da potraga ponovo počinje. Smisao života Ovna je večna potraga.

Bik

Bikovi su svrsishodni i znaju šta žele od života. Čak i u mladosti znaju da postave prioritete. To je ili napredovanje u karijeri ili porodica. Karijera je za one predstavnike znaka koji više vole materijalne vrednosti nego duhovne. Porodicu biraju Bikovi koji imaju jaku vezu sa svojom majkom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Blizanci

Blizancima je teško da odrede smisao života zbog njihove promenljivosti i nemira koji stalno osećaju. Oni se dobro osećaju kada drugima dele savete, kada pomažu… Takođe im je važno da budu među pravim prijateljima i u prijatnom okruženju. Osećaju da svet ne može bez njih, pa skromno žele da nose kostim superheroja.

Rak

Njihov smisao života je da se okruže voljenim osobama i ostvare svoju sreću. Oni naporno rade, pokušavajući da stvore materijalne uslove za porodicu, pokušavaju da provode više vremena sa voljenima. Važno im je da znaju da je okruženje srećno. Shvatajući to, i sami Rakovi se osećaju srećno i zadovoljno.

Lav

Lavovi su stalno u razvoju. Ali samorazvoj nije životni cilj, već samo način da se postigne istinski san – a to je da budu javno priznati. Lavovi vole da ih hvale, da im se dive i da ih uzimaju kao primer drugima. Nakon što zadovolji svoje ciljeve, onda prelazi na poslednji korak smisla života – stvaranje porodice.

Devica

Device teže da postignu ideal u svemu, u svom izgledu, okruženju, u porodici, odnosu s partnerom, u poslu. Pošto su estete i perfekcionisti, oni vide smisao u postizanju toga što su uzeli kao svoj savršen plan i sve što rade ide ka tom cilju.

Vaga

Predstavnici ovog znaka imaju razvijen osećaj za pravdu, bore se protiv bezakonja i laži, trude se da poprave svet. Čak i kada se njihovi detinjasti snovi rasprše, oni ne klonu duhom, dobijaju snagu, optimizam, željni su da nastave da se bore. Borba je njihova misija. Vole da pomažu slabima i obespravljenima, da kažnjavaju one loše.Škorpija

Škorpije su sebi postavile srednje ciljeve i napravile detaljan plan. Žive prema njemu, završavajući zadatak za zadatkom i krećući se ka svom cilju i snu. Njihov glavni cilj nisu karijera, bogatstvo niti porodica. Oni samo žele da budu srećni.

Strelac

Strelci ne sede mirno i ne postavljaju nemoguće ciljeve. Oni žive za danas i više vole da uživaju ovde i sada. Njihov smisao života je da prožive prijatne trenutke, a nekima od njh i da postanu slavni. Vole da probaju sve novo, radoznali su i ne prestaju s tim ni u poznim godinama.

Jarac

Jarčevi teže da dobiju visoku poziciju, postanu važna osoba. Cene uspeh i važno im je da ga ostvare, tako da idu ka njemu. Ne mogu da zamisle svoj život bez rešavanja složenih problema i postizanja ciljeva. Međutim, neki predstavnici ovog znaka su u stanju da zamene visok položaj u društvu za tiho porodično ognjište.

Vodolija

Vodolije su svestrane ličnosti I žele da se ostvare u više oblasti- u karijeri, da pronađu zanimljiv hobi, formiraju porodicu, učine svet boljim, postignu nešto što drugi nisu… Njihova prava svrha je u stalnoj potrazi za sobom i osvajanju novih i novih vrhova.

Ribe

Ribe nastoje da se okruže vrednim ljudima: onima koji umeju da vole, koji su iskreni, otvoreni i dobri. Oni takođe žele da poboljšaju svet, oslobode ga ratova, vrate pravdu. Smisao života Riba je udobnost, ljubav, harmonija, mir. Oni su realni u pogledu svojih ciljeva, ali ne zaboravljaju da sanjaju velike snove.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro