Pretraži

Za tri znaka Zodijaka sledi vrlo težak period života

Astro
0
Photo: pixabay.com

Sredinom maja Venera, koja je planeta zadovoljstva i životnih vrednosti, dospeće u specifičan položaj i najteže će pasti Škorpijama, Strelčevima i Ribama. Ova pojava odraziće se i na ostale znakove Zodijaka, ali pomenuta tri znaka posebno će se teško nositi sa danima pred nama.Ova tri znaka Zodijaka posebno će imati problema na ljubavnom planu, zatim sa vlastitim željama i sistemom vrednosti. Ako pripadate nekome od ova tri znaka budite blagi prema sebi i pronađite u sebi neophodan mir, piše Luftika.rs.

Škorpija

U periodu pred nama Škorpije će osećati nemir u emotivnoj vezi i obuzeće ih jaka želja za slobodom. Predstavnici ovog znaka ne smeju da se plaše suočavanja sa novootkrivenim istinama i moraju da slušaju poruke koje im šalje sopstveno telo.

Uticaj aktivnog i brbljivog Plutona umnogome će otežavati komunikaciju Škorpijama, ali u isto vreme predstaviće im se nešto vrlo važno, što nije moglo doći u boljem trenutku.

Strelac

Ovo je vreme kada Strelčevi moraju da preuzmu punu odgovornost za svoje postupke. Ovo može zazvučati zastrašujuće, podstaćiće pripadnike ovog znaka na brojne izazove i staviti ih pred neke rizične odluke.

Partnerski odnosi takođe će biti na ispitu, a ključno je da Strelčevi prepoznaju količinu energije koju ulažu u vezu i da procene da li im je zaista uzvraćena istom merom. Strelac će se osećati rasejano i biće mu teško da se skoncentriše na posao.

Ribe

Situacija koja nam se sprema u drugoj polovini apruila i u maju pokrenuće Ribe više nego inače, ali moraju biti iskrene prema sebi. Ribe će morati da se suoče sa porodičnim odnosima i moraju biti apsolutno iskrene.

Ljutnja će ih obuzimati u narednom periodu, pa se preporučuje da je pretvore u pasivnu agresiju. Škorpije bi u danima pred nama morale štedljivo da troše energiju, jer će im ista biti preko potrebna.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro