Pretraži

VEZE IZMEĐU OVIH ZNAKOVA SU OSUĐENE NA PROPAST: Horoskop otkriva koje astro kombinacije teško pronalaze sreću zajedno

Astro
0
par, ljubav, svađa, ljubomora, astro, horoskop
Foto: Volodymyr Melnyk / Panthermedia / Profimedia

Proverite s kim ne bi trebalo ni da pokušavate da pronađete sreću.Ovan i Jarac

Ovnovi su zabavni, impulsvni i neodgovorni za razliku od promišljenih, kontrolišućih i odgovornih Jarčeva koji pak mrze da budu pored ljudi koji su preležerni i sve prepuštaju slučaju. Ovnovi takođe vole da budu i u blizini romantičara otvorenih za transparentnu komunikaciju; što Jarčevi nikako nisu.

Bik i Vodolija

Bikovi su tvrdoglavi i oštri, dok Vodolije pokazuju energičnu i entuzijastičnu prirodu. Ova dva znaka se međusobno ne nadopunjavaju, a tvrdoglavi Bikovi mogu da imaju problem i s prilagođavanjem na nezavisnu prirodu Vodolije, posebno kad je u pitanju rasprava o kućnim poslovima ili finansijama. Bikovi su takođe vrlo praktični, dok Vodolije vole da svoje vreme provode maštajući, prenosi Times of India.

Blizanci i Ribe

Blizanci su slobodne duše kojima nije prijatno s dubokim osećanjima. S druge strane, poznato je da su Ribe jedan od najosećajnijih znakova, što stvara ogromne rascepe između njih. Iako se Ribe trude da shvate Blizance, obično ne uspevaju jer im je takva narav potpuna nepoznanica.

Rak i Ovan

Rakovi su osetljivi, hladne glave i pomalo plašljivi, dok Ovnovi imaju entuzijastičnu i zastrašujuću ličnost. Zato se ne slažu s Rakovima koji žude za smirenim, prijatnim i opuštenim okruženjem; suprotnim od onog kakvo žele Ovnovi koji pak najviše uživaju kad su stvari izvan njihove zone komfora i kontrole.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Lav i Bik

Ova dva znaka će se najverovatnije sukobljavati od trenutka od kad se upoznaju. Lav će mrzeti stav Bika da se uvek drži pravila i nikada ne rizikuje, dok će Bik uvek Lava odvraćati od njegovog "glupog ponašanja".

Devica i Blizanci

Device su praktične i vole da im partneri budu slični, pa su zabavni i uzbudljivi Blizanci za njih veliko NE, jer Device zahtevaju pažnju partnera i zajednički rad na vezi. Blizanci nikako ne vole kad Device odbijaju njihovu naklonost na javnim mestima, što one imaju naviku da rade.

Vaga i Rak

Vagama je cilj da pronađu ravnotežu u svemu, što im Rakovi jako zameraju. Ne podnose Vage ni zbog njihove neodlučnosti kad treba doneti odluku, dok Vage samo žele njihovu podršku. Uz to, Rakovi su osetljivi i sentimentalni, što Vage ne uzimaju u obzir u svom svetu ravnoteže.

Škorpija i Lav

Škorpije su poznate po svom asertivnom i "uvek sam u pravu" stavu koji Lavovi ne podnose. Osim toga, Lavovi imaju snažnu želju da postanu lideri u svakom smislu, što pak Škorpijama jako smeta i narušava njihovo poverenje. Ova dva znaka će se svađati oko najbanalnijih stvari kako bi pokazali svoju nadmoć.

Strelac i Devica

Strelčevi ne vole nikakav pritisak, dok su Device poznati perfekcionisti koji uvek nešto kritikuju. Uz to, Strelčevi vole putovanja i istraživanje novih stvari, Device jako vole stabilnost i rutinu, pa nikako ne mogu da se dogovore.

Jarac i Vaga

Jarčevi preferiraju organizovan i strukturiran život koji može biti prestrog za fleksibilnu Vagu koja se oseća loše uz takav režim. Ako ih Jarčevi sputavaju u njihovim planovima, Vage se često i guše u vezi, a mogu da se osećaju i kao roboti koji pokušavaju da se uklope u Jarčev organizovan način života.

Vodolija i Škorpija

Vodolije vole svoju nezavisnost i više vole da žive u svetu mašte u kojem nema pravila. Škorpije pak nikako ne mogu da prihvate ležernu prirodu Vodolija koja će im verovatno biti nametnuta u njihovom svakodnevnom životu. Vodolije u ljubavi i odnosima s bližnjima drže distancu, što Škorpije ne mogu da tolerišu.

Ribe i Strelac

Ribe žive u svom svetu. One su emocionalne, osetljive i duhovne dok Strelčevi, iako vole da sanjaju, više vole praktičnu stvarnost. Dakle, imaju problema s razumevanjem Riba i preispituju njihove motive i ciljeve u životu, a nedostatak podrške između njih dvoje u vezi izaziva ogorčenost.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro