Pretraži

VENERA ULAZI U BIKA: Ljubav sada konačno dobija novi smisao!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Za planetu ljubavi i novca, Veneru, Bik je savršeno utočište. Bik je znak uživanja, zadovoljstva, hedonizma, pa će se boravak Venere u ovom znaku naročito povoljno odraziti na polje romantike i ljubavi, piše Lovesensa.

Bik je prolećni znak, on učestvuje u tom prolećnom buđenju, lepoti i lepršavosti života. On je svedok novih ljubavi, zaljubljenih pogleda i najlepših odgovora na životne promene.

Kada se Venera nađe u Biku tada životu kažemo DA, prihvatamo sve što nam donosi i sa radošću učestvujemo u svakom novom trenutku. Takođe, Venera je magija, mašta i let u oblacima, a prizemnost Bika je sprečava da nas odvede u zabludu.U ovom periodu ne postoje ljubavne igrice i avanture, već se rađaju velike filmske ljubavi. Tada ljubav dobija onaj pravi smisao, kada dopuštamo srcu da nas vodi i menjamo se zarad pratnera, nemamo problem da otkrijemo osećanja i prilagodimo se svakom izazovu.

Venera u Biku je verna i odana ljubav – romansa uzajamnog davanja i primanja. Sada je period kada treba da se naučite strpljenju i shvatite da se najlepše stvari u životu događaju kada ste jednostavni i prirodni.

Ovaj aspekt garantuje period udobnosti, mira i harmonične ljubavi.

Uživajte u darovima Univerzuma!

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro