Pretraži

VENERA U BLIZANCIMA JE STIGLA: Evo koji horoskopski znakovi će imati sreće u ljubavi

Astro
0
Photo: pixabay.com

Venera, planeta ljubavi i lepote, doneće obećavajuće rezultate za tri horoskopska znaka tokom Venere u Blizancima od druge nedelje maja do 22. juna 2021. godine, piše luftika.rs.

Zar nije lepo pomisliti da, kada se Venera uzdigne na nebo, neki od nas će jako osetiti njeno moćno prisustvo? Doživećemo stimulativne efekte Venere u Blizancima, dinamičnog vazdušnog znaka poznatog po radoznaloj i koketnoj naravi.

Venera u Blizancima poboljšava ljubavne odnose za tri horoskopska znaka: Blizance, Devicu i Strelca. Kao da će se potpuno novi svet otvoriti za ova tri znaka, ali svi znakovi Zodijaka mogu da uživaju u toj dinamičnoj energiji koja poboljšava komunikaciju.

Koliko puta vam se desilo da “ne možete da izrazite svoje emocije”- naročito kada je u pitanju želja da tom nekom posebnom kažete kako se “zaista” osećate? Svi smo prošli kroz to, i velike su šanse da ćemo svi mi raditi na sebi kada je u pitanju ljubav i izražavanje.

Ali za Blizance, Devicu i Strelca zvezde su spremile dozu ljubavi, koja će ih podstaći na to da razgovaraju sa ljudima, da brinu o drugima i da zavole nekoga.

Blizanci

Čini se kao da se svet ovih dana vrti oko vas, a to ima smisla pošto su Blizanci istaknuti na nebu.

Početkom druge nedelje maja, osećaćete se nadljudski jer će ovaj novi pozitivan pomak učiniti da se osećate celima, potpunima i izuzetno samouverenima – naročito kada su u pitanju ljubav i romansa.

Imali ste svoj udeo u lošim vezama, i to vas je uplašilo – čak ste razmišljali da potpuno odustanete od ljubavi. Ipak, vraća vam se tračak nade – niste baš odustali od ljubavi, iako ste joj se svetili.

Tokom ovog perioda, otvorićete oči pred nečim što možda ranije niste primetili, u ljubavi ili u svom životu generalno.

Postoji neko ko čeka da ga primetite, a ta osoba je, više nego verovatno, neko sa kim ste bliski, ali ste se udaljili iz sopstvenog straha.

Učinite sebi uslugu – pokušajte ponovo da volite. Ne plašite se, jer ovog puta ljubav je na vašoj strani. Izvucite najbolje iz toga – bez kajanja!

Devica

Ono što trenutno gledate, drage Device, jeste prilika da povratite svoju moć i vratite se na mesto gde ponovo poštujete sebe.

Kada je reč o ljubavi, ovo će vam postati sasvim očigledno sada, kada je Venera prešla u znak Blizanaca.

Kako će to izgledati zavisi od iznenadnih ostvarenja i trzaja samopoštovanja, što znači, konačno ćete se osloboditi stare navike davanja previše onima koji daju premalo.

Strelac

Izražavanje svojih pravih osećanja nikada nije bio problem kod vas, ali kada znak poput Blizanaca radi u tandemu sa planetom kao što je Venera, verovatno možete očekivati da će se kraljevska čistka dogoditi na kraju.

Vi ste neko ko ima dar, harizmatični ste i možete da nagovorite ljude na bilo šta… Ali, možete li da otvorite svoje srce za ljubav? Ovaj mesec će vam dati novu perspektivu.

A interesantan deo u vezi toga je da ćete dobro postupiti ako budete u stanju da svoju kontorlisanu prirodu svedete na minimum.

Smanjuje se krug ljudi oko vas, pa ćemo videti šta će se desiti… To će biti dobro za vas jer će vas u drugačijem svetlu videti oni koji žele da vas bolje poznaju.

Vaš ljubavni život će preći na novi nivo samo zato što će vas efekat Blizanaca navesti da merite svoje reči ljubaznošću, za razliku od vašeg uobičajenog ‘iskrenog’ komplikovanja.

Pazite na svoje reči u ovom osetljivom periodu – ne morate da budete šef svega, a i sama ljubav želi mesto u vašem životu, pa neka se to desi.

Prestanite da osuđujete sve oko sebe, i predajte se poverenju i mogućnosti da i vi, Strelci, možete voleti i biti voljeni u potpunosti.

Ljubav vam je na raspolaganju u ovom periodu, zato uđite u ljubavni voz odmah, pre nego što još jednom propusti vašu stanicu.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro