Pretraži

VENERA JE UŠLA U ŠKORPIJU: Evo kako će se to odraziti na naš život!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Od 8.10. do 01.11. Venera će se kretati jednim od najmističnijih znakova Zodijaka. Poprimiće obeležja Škorpije što će se odraziti i na naš pristup ljubavi, odnosima i novcu.

——————– Sponsored ——————–

S ovom Venerom idemo na sve ili ništa, kao da ono u sredini ne postoji. Ili volimo duboko, predano, intenzivno ili mrzimo. Taj ples na žici između krajnosti je silno snažan i nabijen emocijama, piše astrolog Julijana Oremović.

Idemo duboko, ispod površine, želimo otkriti sve o partneru, ali i o onome što nas ometa da u ljubavi budemo zadovoljni.

Ne tolerišemo neiskrenost i laži.Postajemo čak i opsesivni, posebno kad se zaljubimo. Ne možemo njega/nju izbaciti iz misli.

S ovim tranzitom češće se suočavamo s ljubomorom, posesivnošću, kao i s manipulacijama i kontrolom.

Osveta je oružje kojim se borimo protiv  izdaje i napuštanja. Ova Venera želi da kazni onoga ko ju je povredio.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Seks postaje izuzetno bitan u odnosima i ako na tom polju postoje problemi, može doći do udaljavanja, čak i do prekida veze.

Tema novca u odnosima je česta pojava. Novac može biti predmet spora s partnerom, no često i prilika da se profitira od resursa i novca drugih ljudi.

Njena boja je crna. Kožni odevni predmeti naglašavaju seksepil, isto kao i zavodljivo donjim rubljem.

Pod njenim tranzitom znakom Škorpije češće se događaju ljubavni trouglovi ili započinju odnosi sa zauzetim ili oženjenim osobama. Isto tako, ubacujemo se u odnose kojima dominiraju strast i fizička privlačnost.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro