Pretraži

Venera je ušla u Ovna i zadržaće se sve do 2. maja! Evo šta to znači za sve nas!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Kada je planeta ljubavi u Ovnu, u petak (dan u nedelji kojim vlada Venera ) to vam može doneti stav i odlučnost da se iznenada i brzo desi nešto u vašem ljubavnom životu. To je više nego samo prolećna groznica – to je naša želja i sve moguće želje ćemo isprobati, a Ovan osvetljava tu našu utakmicu i pojačava naš libido.

——————– Sponsored ——————–

OVO JE PERIOD KADA U KREVETU DOBIJATE SVE ŠTO POŽELITE!

Bilo da ste u dugogodišnjoj vezi , novom susretu ili sami, narednih nekoliko nedelja su prilika za vas da dobijete ono što želite, a posebno u krevetu.

Ono što može da bude negativno kada je ovaj aspekt u pitanju je to što nekada možete da prenaglite u nekim situacijama.

Moguće je da ćete se razbesneti ukoliko ne dobijete sve što poželite. Pokušajte izbeći pritisak, ako vaš partner odmah ne odgovori na vaše korake i vaše namere. To takođe može uzrokovati da vas partner sagleda kao sebičnog ljubavnika, jer nisu svi tako brzi, niti istih raspoloženja i namera – kao vi sada – vi koji imate veneru u Ovnu.Da biste dobili ono što želite morate pokazati svoje najbolje rezultate – jer Venera nije siledžija, već uvek teži kompromisima i kulturnom ponašanju.

Ako imate tendenciju da se sramite, ovo je zgodan trenutak za vaše romantično otvorite i pokušate da budete uporni jer vas sada Ovan u tome podržava – naravno, ljubavni plan. Ako ništa drugo, koristite Veneru u Ovnu da iskušate svoje flert sposobnosti – ako vam je do njih baš stalo, ali to mora biti dokazivo i u vašem natalu!

Savet za vas – Nema ništa loše u tome biti direktan – sve dok niste preterano agresivni. I biće svima lepo! 

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro