Pretraži

VENERA JE U STRELCU: Stižu nam neočekivane promene i prava pometnja!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Venera je ušla u Strelca 1. novembra i ostaće tu sve do 26. novembra donoseći neočekivane preokrete. Ovaj period obeležiće dublju povezanost u partnerskim odnosima, ali i promene na finansijskom i poslovnom planu. Venera u Strelcu uticaće na svaki znak Zodijaka i napraviće pravu pozitivnu pometnju u vašem životu. Za mnoge će ovo biti pozitivan period.

——————– Sponsored ——————–

Sve ono što simbolizuje znak Strelca, u ovom periodu će osetiti svi znakovi Zodijaka, piše Mogu ja to sama. Biće pojačana strast u ljubavnim odnosima, a finansije će biti stabilnije. Bilo bi dobro da razmislite o ulaganju u konkretne projekte ili ideje, jer sada je pravo za to. Savetuje se da sada izmirite sve dugove i da raščistite odnose sa poslovnim partnerima koji vas iskorišćavaju na finansijski način.

Znak Strelca povezuje se sa tranformacijom, pa je moguće da ćete imati izraženu želju da promenite svoj izgled, da počnete da trenirate, da se zdravije hanite ili da isprobate estetsku hirurgiju, kako biste poboljšali svoj izgled. Venera u Strelcu traje do 26. novembra i u narednom periodu primetićete sasvim drugačiju energiju. Imaćete želju da započnete nešto novo i da stavite tačku na mnoge stvari koje ste već započeli, a koje vam stvaraju pritisak i stres.Venera u Strelcu donosi vam jedan pozitivan period, u kome ćete stvari gledati na optimističan način. Razdragano, veselo i sa nadom ćete koračati kroz naredne dane. Ovo su idealni dani za ljubav i za uživanje sa partnerom. Venera u Strelcu dubinski će vas povezati sa partnerom i bez ikakvih tenzija, moćićete da rešite sve nagomilane probleme. Imaćete želju da se dokazujete i da se takmičite, kako u ljubavi, tako i na poslu. Partneru ćete želeti da pokažete koliko vam je stalo, i činićete sve da on to primeti.

Značajno možete da poboljšate i prijateljske i porodične odnose u narednim danima. Venera u Strelcu donosi i mnogo razumevanja i tolerancije, pa ćete uspeti lakše da oprostite tuđe greške. Biće naglašena humanost, pa ćete činiti više dobrih dela, ne očekujući ništa za uzvrat. Ovaj period stvoriće u vama želju da ostvarite ljubav za ceo život, pa će se i mnoge veze prekidati, baš zato što ne ispunjavaju ove uslove. Biće vam jasno šta tačno želite, i dragoceno je ako poslušate svoje srce i svoju intuiciju.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Venera u Strelcu doneće vam i želju za izražavanjem mišljenja. Bićete iskreni i direktni, što može i pozitivno i negativno da utiče na vaš poslovni status i na komunikaciju sa nadređenima. Neka pravila ćete prekršiti i bićeti ubeđeni da radite pravilnu stvar. To vas može dovesti ili do napretka ili do novog posla. Neće vam biti teško da zauvek napustite radno mesto na kome niste zadovoljni. Imaćete energije i želećete da utičete na druge, bićete voljni da pomognete i poznatim i nepoznatim ljudima.

Ono što se preporučuje jeste da razmislite pre nego što nešto kažete, kako ne biste zbog nesmotrenih reči dospeli u probleme. Ako imate mogućnosti i vremena, iskoristite ove dane za kraće putovanje, jer će vas to potpuno resetovati. Period je odličan i za sve one koji žele da nastave sa svojim školovanjem ili dodatnim obrazovanjem.

Od 1. do 26. novembra Venera u Strelcu doneće neočekivane promene i pravu pometnju u vašem životu. Najbolje od svega jeste što ćete biti vođeni intuicijom i odluke će uglavnom biti pravilne. Važno je da ne prenagljujete i da donosite prebrzo zaključke za važne stvari.

Takođe, ako planirate odlzak u inostrastvo – ovo je pravo vreme. Iskoristite ove dane da delite znanje sa drugima, posvetite se svojim prijateljima i porodici, i uživajte sa partnerom u romantičnim trenucima, jer sada je idealnan period da svoju vezu podignete na viši nivo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro