Pretraži

VELIKI ŽIVOTNI TEST: Evo šta nam donosi susret planeta u Devici

Astro
0
Photo: pixabay.com

Susret planeta u znaku Device Sunce, Mars, Merkur i Venera u narednih će desetak dana biti u izazovnom aspektu sa Jupiterom i Strelcem i Neptunom u Ribama. Reč je o pomalo haotičnoj energiji koja može izazvati dosta zbunjenosti u tumačenju onoga što nam se događa. Sve je nekako neizvesno, promenjivo, nestalno. Može onako, ovako, možda i nikako. Na trenutke nam nedostaje faktor uzemljenja, delom i jasnoće.

——————– Sponsored ——————–

Devica voli red, tačnost, plan i kad joj to izmaknu Neptun i Jupiter, javlja se stres, nemir, pa i nervoza. Zato ako niste sigurni kako protumačiti ono što se događa i kako ostvariti ono što ste naumili, nemojte žuriti. Budite strpljivi, pričekajte da vam stvarnost pokaže šta je dobro, a šta nije, piše astrolog Julijana Oremović.

Ovi aspekti mogu stvoriti i atmosferu idealizma. Plovimo na talasima zanosa. Obećanje novog je pred nama. I poput kameleona se prilagođavamo toj ideji, želji, a sve s ciljem da je doživimo, manifestujemo u stvarnosti. Glumimo ako je potrebno samo da bismo privukli pažnju, dobili, imali.Ali sa druge strane zaboravljamo pogledati je li to obećanje novog dobro za nas?

Bežimo li od istine?

Gledamo li na okolnosti, osobu s kojom smo u interakciji kroz ružičaste naočare?

Koliko smo iskreni prema sebi?

Je li druga strana iskrena prema nama?

Lako stvaramo svet mašte i iluzije, zavaramo se, slike u našem umu su toliko jake da nas obuzmu u potpunosti.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Neretko želimo videti samo ono što želimo imati, ostvariti, ono što nas diže, osvaja, zanosi, budi nadu, obećava bolje sutra, ali zapitajte se da li je ono što će vam se događati u narednom periodu zaista istinito, stvarno ili je samo plod iluzornih očekivanja, želja i zanosa.

Srećom tu su i stabilizatori u vidu Saturna i Plutona koji će nas s vremena na vreme prizemiti i pomoći nam da shvatimo šta jeste, a šta nije, razlučimo istinu od iluzije.

Čuvajte se laži.

Čuvajte se prevara i neiskrenih obećanja.

Čuvajte se ljudi koji nose maske, koji vam se prikazuju onako kako biste vi hteli da oni budu.

Ne spašavajte druge, spasite sebe.

Očekujte realno.

Ne žrtvujte se za ono što vas troši i ne vodi nikud.

Patite li od osećaja krivice, prepoznajte ga i iscelite. Oprostite sebi.

Naredni dani mogu nalikovati na putovanje kroz maglovite predele. Ne vidite dobro, ne znate što vas čeka na tom putu, ali istovremeno silno žudite da dođete do cilja, čak i po svaku cenu.

Ovi aspekti imaće poseban uticaj na Device, Ribe, Strelce i Blizance.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro