Pretraži

VELIKI HOROSKOP ZA VLADAVINU OVNA: Evo šta svaki znak čeka na polju posla, ljubavi i zdravlja

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Posao

Pravo je vreme za aktiviranje važnih projekata koje ste krišom priželjkivali. Šta god da ste namerili, možete da postignete. Očekuju vas susreti sa interesantnim ljudima koji imaju dobre namere. Na neki način, vaš potencijal dobija na snazi. Razaznajete putanju kuda bi bilo dobro da nastavite dalje. Ipak, ne bi bilo naodmet da znate i to da prave prilike tek dolaze, ovo sada su samo mali koraci u pravcu uspeha ka kome ste se usmerili. Ukoliko u svom radu imate posla s ljudima koji su na ivici zakona, budite oprezni.

Šta god odlučili – to ćete postići.

LJubav

Pravi je trenutak za punu realizaciju kreativnih ideja o kojima već neko vreme razmišljate. Ukoliko je u vaše planove uključen partner, ipak ne očekujte mnogo jer vam tu predstoji malo razočaranje. Voljena osoba nije u stanju da ispuni svoja obećanja. Ovo je razlog zbog koga ćete se, do kraja narednog perioda, osetiti pomalo izdano, ali ako budete dovoljno smireni situacija se, krajem ovog perioda, okreće u vašu korist.

Zdravlje

Sklonost prehladi.

BIK

Posao

Oporavljate se od premora kojem ste, u proteklom periodu bili izloženi. Biće vam potrebno vreme da okolinu ubedite da ste i dalje zainteresovani za obaveze. Svoju melanholiju i iscrpljenost maskirate lažnom veselošću, a posledica toga može biti da u svakoj situaciji budete prvi na udaru bilo kakvih komplikacija koje se tiču međuljudskih odnosa u vašem radnom okruženju. Kao dežurno sumnjivo lice, budite oprezni, možete biti okrivljeni čak iako odgovornost nije vaša.

Donećete važnu odluku u vezi ljubavi i vašeg partnerskog statusa.

LJubav

Dobro raspoloženje može pomutiti tuđa nevolja, bolest bližnjih ili nekoga ko vam je važan ili na neki način zavisi od vas. Bićete prozvani da pomognete, a to će podrazumevati bitnu promenu planova za koje ste mislili da su sigurni. Krajem ovog perioda, možete doneti suštinski važnu odluku koja se tiče vašeg partnerskog statusa. Šta god da bude, važno je da znate – svaki eventualni dogovor, sklopljen ovih dana, biće raskinut.

Zdravlje

Nervoza.

BLIZANCI

Posao

Ne znate na koju stranu ćete se prvo okrenuti. U okviru ovoga, izvestan je susret i poznanstvo sa osobama koje će otvoreno predstaviti šta očekuju od vas. Radi se o ljudima koji su na višoj poziciji, pa je svaki kompromis vezan za vašu saradnju nemoguć. Ne preostaje vam ništa drugo nego da disciplinovano prihvatite sve što se traži i svojski prionete na posao. U protivnom, mogli biste proći kroz veliki stres, a nekima od vas u ovom periodu prete ozbiljne neprijatnosti na poslu.

Očekujte susret ili poznanstvo sa osobama koje će vam otvoreno reći šta očekuju od vas!

LJubav

Ovih dana, kao da želite da se nakratko opustite. S druge strane, koči vas samodisciplina i istrajnost u odnosima čak i onda kada vam ne ide. Idealno rešenje je negde na sredini. Morate pronaći način da elegantno izađete iz učmale svakodnevice i sebi i partneru pružite malo topline i ljubavi. Za to vam nije potrebna nova osoba, naprotiv. Najlepše trenutke doživećete s nekim koga dugo znate.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Posao

Pokreće se obilje energije koja, nekima od vas, može život da preokrene iz korena, naročito ako se radi o nečemu na čemu ste u prošlosti već radili. Ovome su izložene najviše osobe čiji je posao povezan s komunikacijama ili saobraćajem. S obzirom na to da su ovi dani obeleženi velikom dinamikom, potrebno je obratiti pažnju i na poslovne odnose jer su izvesni neočekivani nesporazumi koji su nerešivi i trajno mogu da naruše saradnju sa osobama koje su, za vašu karijeru, važne.

Pokreće se energija koja može da vam promeni život iz korena, ali očekujte i nesporazume…

LJubav

Ovo je vreme velikih iskušenja za ljubav i romantiku. Iako se otvaraju novi horizonti, moguća su odugovlačenja koja vas vanredno iritiraju i deprimiraju. Ako tražite ljubav, ovo je period iščekivanja. Stvari mogu biti povoljnije ukoliko, tokom ovog perioda, sebi priuštite kratkotrajan odmor. Izvesno vreme u osami, pojačana fizička aktivnost i redovan san, pomoći će da savladate nestrpljivost koja vas remeti.

Zdravlje

Prekontrolišite zdravlje.

LAV

Posao

Neodoljivi ste magnet za ljude pune dobrog raspoloženja i pozitivne energije. Možda će vas njihov entuzijazam iritirati. Krajem meseca obuzeće vas poriv da napravite mali otklon od svih pritisaka i obaveza koje vam se nameću. Postoje neke stvari s kojima ne želite da se suočite, ali okolnosti će vas prisiliti na to. Kako god da se postavite, spremite se za iznenađenja koja će vam otvoriti sasvim nove uvide u vaš poslovni život. Ovaj mesec nije naročito povoljan, ali neobično je važan za sve ono što tek dolazi.

Postoje stvari sa kojima nećete da se suočite, pa se spremite za iznenađenje na poslu.

LJubav

Prijatni razgovori s prijateljima olakšaće vam, tokom ovog perioda, osećaj usamljenosti i neshvaćenosti. Tokom sredine ovog perioda mogući su nervoza i višak energije koji se, ukoliko ne postoji kvalitetan odnos između vas i voljene osobe, manifestuju kroz gubitak komunikacije i povlačenje. Nakon toga, u izgledu je poboljšanje raspoloženja, ali samo ako pronađete slobodno vreme da iskreno o svemu popričate s partnerom.

Zdravlje

Čuvajte pluća.

DEVICA

Posao

Pred vama je zadatak da pokrenete promene koje će doneti napredovanje u vašem radnom okruženju. S druge strane, veliki su izazovi za ispunjenje poslovnog i privatnog plana. U izgledu su novčani problemi zbog nekih birokratskih komplikacija koje niste mogli da predvidite. Predstoji vam dosta truda oko saniranja sitnih zavrzlama. Ukoliko budete donosili važnu odluku, uračunajte dodatno vreme kako ne biste probili rokove koji su vam zadati. Budite oprezni u rukovanju alatom i ako ste učesnik u saobraćaju.

Pokrenućete promene koje će doneti napredovanje, biće novčanih problema, ali i uspeha.

LJubav

Ušuškavate se pored nekog ko želi da vam pruži sigurnost i udobnost. Čak i ako se u potpunosti pripitomite, veliki su izgledi da vas voljena osoba iznenadi i istupi sa zahtevima koji se ne uklapaju s vašim viđenjem veze. Ako se to dogodi, najbezbolnije ćete proći ako prihvatite novonastalu situaciju, čak i ako bi to vama, u prvom momentu, delovalo kao nešto nepovoljno. Kako god da bude, stvari će se ubrzo vratiti na staro.

Zdravlje

Čuvajte se infekcija.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Posao

Puni ste energije. Prati vas pozitivan trend u svakodnevnom životu, kako na poslu, tako i kod kuće. Sporazum se lako postiže s partnerima i kolegama, solidarnost i timski rad napreduju, a vi u celom sistemu zauzimate mesto koje odavno zaslužujete. Iako vam sve ovo može delovati prilično napeto, morate biti svesni da je ovo vreme vaših malih pobeda na koje ste dugo čekali. Pomoći ćete sebi ako se ne budete opterećivali detaljisanjem. Držite se prioriteta.

Timski rad napreduje, zauzimate mesto koje zaslužujete, držite se prioriteta!

LJubav

Ovih dana je važno da svoja očekivanja svedete na minimum, a to je nešto što vam je teško. Sve što budete otpočeli neće se razvijati očekivanom brzinom i u željenom pravcu. Ne bi bilo loše da u sve svoje planove uključite drugu stranu jer u partnerskim odlukama učestvujeu dvoje. Da li ćete s lakoćom prevazići ovomesečna iskušenja ili ćete se ozbiljno namučiti, zavisi od vaše spremnosti na kompromis.

Zdravlje

Problemi sa sinusima.

ŠKORPIJA

Posao

Stiže vas umor. Imate jaku potrebu za kratkim odmorom. Na sve to stižu i nove dugoročne obaveze, ali vi ćete pronaći način da sve to postignete. Ukoliko budete u poziciji da odlučujete o svom poslovanju, neka vaša razmišljanja idu u smeru nekakvog udruživanja s ljudima koji su kapitalom na sličnom nivou kao i vi. Ukoliko radite s nekretninama, budite oprezni i objektivni u svojim procenama pošto su u izgledu problemi koje u ovom trenutku ne možete da rešite.

Stižu nove obaveze, ako radite sa nekretnina budite veoma oprezni.

LJubav

Sve vam je jasno na ljubavnom planu, ali to ne uspevate da pretočite u reči. Voljena osoba vas ne razume, vaše ćutanje deluje previše misteriozno pa delujete ljutito. Ako ne pronađete način da ponovo uspostavite blisku komunikaciju, nerazumevanje može izazvati svađu koja je posledica ničeg drugog do najobičijeg nesporazuma. Pre nego što sebi zagorčate život, preispitajte se da li je ono što vas muči vredno raskida veze.

Zdravlje

Stomačni problemi.

STRELAC

Posao

Ubrzo dolaze promene koje mogu uticati na sve segmente vašeg života. Na udaru je reorganizacija finansija, bilo da se radi o vašem radnom okruženju ili je ovo stvar vašeg novčanika, efekat je isti. Ukoliko budete očekivali pomoć sa strane, razočaraćete se. Strategiju gradite isključivo na ličnim kapacitetima i neka vas ne ponesu tuđa obećanja jer baš kada vam bude najpotrebnije, shvatićete da ste bili u zabludi. Izbegavajte pozajmice i sve druge vidove zaduživanja.

Dolaze promene, na udaru je reorganizacija finansija, ne tražite pomoć sa strane.

LJubav

Uželeli ste se novih poznanstava, flerta i avanture. Ovo je vreme kada se na ljubavnoj sceni otvaraju novi i veoma pozitivni trendovi. LJudi koje ćete ovog meseca sretati izvor su stvarne inspiracije. Neko od njih može biti ključan igrač preko koga srećete osobu koja na ljubav gleda na sličan način kao vi. Iako cela stvar može delovati obećavajuće, ne zalećite se, jer će se sve završiti pre nego što počne.

Zdravlje

Bolovi u grlu.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Posao

Znate šta želite ali vam je u proteklom periodu sve nekako zamalo izmicalo. Bez obzira na to, vi utehu nalazite u zadovoljstvima koja nemaju veze s vašim poslovnim životom. Trenutna faza i nije toliko loša ako biste u svoje kalkulacije uračunali manji gubitak koji može izazvati osoba s kojom ste skovali nerealan plan. Dakle, ne gubite vreme s neozbiljnim ljudima koji su dobri samo za zabavu i provod. Posvetite se poslu i ne plašite se grešaka, jer sve što ovih dana posejete, u budućnosti će se isplatiti.

Ne gubite vreme sa neozbiljnim ljudima, a u ljubavi napravite važan iskorak.

LJubav

Ukoliko ste u vezi ili imate porodicu, na neki način se osećate prozvanim da napravite važan korak koji bi bitno promenio raspored snaga u vašem emotivnom sistemu. Ukoliko niste u vezi, na vama je odluka hoćete li preuzeti inicijativu i otpočeti komunikaciju sa osobom koja vas baš i ne privlači strastveno, ali koja je, po svim drugim osnovama, dobra prilika za dugotrajnu vezu ili čak i brak.

Zdravlje

Kontrolišite pritisak.

VODOLIJA

Posao

Koncentracija je na visokom nivou, pa se čini da vam ovih dana neće ići loše. Međutim, postoji jedna mala opasnost da na talasima velike samouverenosti previdite neke očigledne činjenice koje vam mogu pokvariti celu finansijsku konstrukciju. Konkretnije, ukoliko budete dozvolili da se u vaše odluke mešaju ljudi iz bliskog okruženja, velika je šansa da svi zajedno zapadnete u probleme. Tu se ne radi o nečijoj lošoj nameri, već o previdima i greškama koje drugi ljudi, nehotice, mogu napraviti.

Samouverenost vodi do finansijskih problema

LJubav

U ljubavnim odnosima predstoje brojna iskušenja. U izgledu su ozbiljne rasprave s voljenom osobom. Od vas se očekuje podrška koju vi trenutno niste u stanju da pružite. Nakon svađe sledi kratkotrajno olakšanje, a posle toga iznova komplikovanje odnosa. S jedne strane, potpuno ste se usredsredili na partnera, a s druge, kao da vas niko ne čuje i ne razume. Veliku tenziju možete ublažiti ukoliko voljenu osobu pustite da prva povuče potez.

Zdravlje

Alergije.

RIBE

Posao

U periodu ste napornog rada pa zbog toga predstoji osetan pad energije. Krajnje je vreme da se obaveze podele i potraže partneri u poslu. Nekima ovaj period donosi veliko razrešenje, ali samo pod uslovom da u svemu učestvuje treća osoba, neko ko donosi poslednju reč. Očekujete podršku od osoba na koje bezrezervno računate, ali one vas napuštaju u pogrešnom trenutku. Poslovna zavrzlama može prouzrokovati materijalnu štetu koja dolazi kao posledica nesporazuma.

Naporno radite, pa je krajlje vreme da potražite partnera na poslu.

LJubav

Potrebna su vam dodatna zadovoljstva jer se ne osećate ispunjeno u odnosu u kome ste zvanično. Ovakav aspekt upozorava na opasnost upuštanja u duge iscrpljujuće razgovore koji vode u rasprave i svađe. Svoju emotivnu zbunjenost nemojte da lečite agresivnom komunikacijom jer će vas sve to dodatno iscrpeti. Tokom ovog perioda možete da doživite neprijatne događaje, pa se savetuje da odložite preozbiljne razgovore i sve što može da pospeši nerazumevanje.

Zdravlje

Nesanica.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro