Pretraži

VELIKA SREĆA: Ova 3 horoskopska znaka očekuje dobar period

Astro
0
Photo: pixabay.com

Od 21. decembra, baš na dan Zimske kratkodnevice, započela je vladavina mističnog Jarca koja će trajati sve do 20. januara 2021. godine.Sunce u Jarcu nagoveštava period duhovnog obnavljanja, samorefleksije i planiranje dugoročne budućnosti. U isto vreme događa se i konjukcija Jupitera i Saturna u znaku Vodolije, pa će ovo biti idealan period za vizualizaciju, maštanje, uspostavljanje novih namera.

U vladavini Jarca očekuje nas i pun Mesec u najosetljivijem znaku Zodijaka Raku, od 30. decembra. Očekuju nas pojačane emocije, euforija i želja da što pre prihvatimo i osetio promene koje nam donosi 2021. godina.

Evo koja 3 horoskopska znaka će biti najsrećnija tokom vladavine Jarca (do 20. januara):

Bik – Spremni za novi početak

Šta je sledeće na vašoj listi želja dragi Bikovi? Sunce u Jarcu utiče na vašu devetu kuću obrazovanja, putovanja i prilika. Moguće je da ćete razmišljati o velikim promenama poput preseljenja ili promeni karijere. Spremni ste da se prepustite talasu neizvesnosti, jer ste u 2020. godini naučili da ništa u životu nije sigurno osim vaše vere. Očekuje vas period samopromocije i poslovnog uspeha, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

Devica: Negujete svoje srce

Sunce u Jarcu donosi vam sjajnu dozu inspiracije, sreće i humora. Vladavina Jarca najviše utiče na vašu petu kuću umetnosti, romantike i strasti. Dogodiće vam se nešto što če vas emotivno ispuniti – bilod a je to nova ljubav ili rad na nekom kreativnom projektu. Ovo će biti moćan uvod za lepe stavri koje vas očekuju u 2021. godini. Negovaćete svoje srce i dete u sebi. Bićete nežni prema svojoj duši, a to će vas ispuniti mirom i novom unutrašnjom lepotom.

Jarac: Približavate se vrhu

Solarni povratak u vaš znak Zodijaka donosi vam moćnu transformaciju i mogućnosti koje vam mogu promeniti život. Napokon ćete se približiti ličnom uspehu kroz razne promene. Stvarate dugotrajni temelj uspeha za kojim odavno žudite. Uprko svim okolnostima, ostajete usredsređeni na svoj put napretka i nema razloga da osećate grižu savest zbog toga. Ovo je vaše putovanje – iskoristite sve mogućnosti!

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro