Pretraži

Večeras je pun Mesec u Jarcu i donosi velike probleme za ova tri znaka

Astro
0
Photo: pixabay.com

Kada je pun Mesec u Jarcu, on sedi nasuprot Suncu u znaku Raka, dakle osa Rak- Jarac se bavi bezbednošću i magerijalnom i emocionalnom.

Ova lunacija zahteva od nas da dublje razmislimo o tome da li smo napustili određene principe u zamenu za druge.Jarac traži materijalni status i dobitak i žudi da dostigne nove visine kroz dostignuća i priznanja.

Dakle, pun Mesec u Jarcu nam može omogućiti da prepoznamo neka od svojih dostignuća, ali je takodje mocno vreme da razmislite o ravnoteži između posla i privatnog života, piše Luftika.rs.

Gde smo očvranuli da bismo nastavili da idemo napred?

Idealan trenutak da razmislite gde možete pozvati više vremena za sebe i svoje potrebe u svoj život.

U suštini postoji povlačenje između spoljašnjeg i unutrašnjeg sveta i mi smo suočeni sa mogućnošću da se ponovo kalibriramo.

Pun mesec u Jarcu je smešten pored Plutona – planete transformacije, naše tajne i senke su osvetljene pod svetlošću ovog Meseca,a emocionalni okidači mogu biti intenzivniji i izraženiji.

Postoji prava energija čišćenja sa ovim punim mesecom, prilika da se oslobodimo negativnih ljudi , negativnih misaonih obrazaca ili navika.

Plutonom izazov za transformaciju tokom ovog perioda; surova iskrenost,predaja i samosaosećnje.

Dok će emocije biti pojačanje, Mesec će takođe stvarati vezu sa Neptunom,što daje isceljujuću vibraciju i podstiče samooprašttanje tokom ovog izazovnog prelaznog vremena.

Sve u svemu period je obračuna i pravljenja relacije između privatnog i poslovnog života. I Jarac i Rak su zabrinuti za prošlost i tradiciju, ali će ovaj pun Mesec fokus staviti na oslobađanje starih obrazaca i otpuštanje onoga što je bilo.

Period teških emocija, svetlo se baca na naše tajne, na ono što je skriveno u nama, najdublji strahovi i želje. Pluton je u Jarcu od 2008. godine, a ovogodišnji pun Mesec u Jarcu može dati težak osećaj konačnosti za nas – da konačno prihvatimo sve svoje najdublje i skrivene tajne.

Ova lunacija će najviše uticati na Ovna,Raka i Jarca

Ovan – problemi na poslu, kriza u finansijama, problemi sa autoritetima. Primirite se, nije vreme za započinjanje novih projekata.

Rak – teškoće u razumevanju sa članovima porodice, briga o istim. Lunacija donosi veoma teška osećanja vezna za neku prošlost,vreme je da priznate istinu sebi konačno.

Jarac – vama će biti najteže, kroz sedmo polje, polje braka i partnerstva dolazi do krize. Zelećete da prespavate naredni period, ali nećete moci da izbegnete određene istine.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro