Pretraži

VEČERAS JE PUN MESEC: 5 načina kako da iskoristite njegovu ogromnu energiju

Astro
0
Photo: pixabay.com

Pun Mesec je poseban dan u mesecu kada doživljavamo kulminaciju energije. Vibracije postaju snažnije na taj dan čak i na fizičkom nivou – voda u našem telu postaje nemirnija. Neki ljudi ovu promenu podnose dobro, a neki ne.

——————– Sponsored ——————–

Zbog toga neki mogu osećati puno više snage i entuzijazma na dan Punog Meseca, neki mogu osećati više duhovnih vibracija, neki mogu biti vrlo nadraženi i nervozni, a neki mogu imati problema sa spavanjem u noći Punog Meseca.

Sve postaje snažnije na Pun Mesec. Zbog toga, zavisno od naše prirode i odlika, i određeni kvaliteti postaju snažniji u nama.

Ako smo u harmoniji sami sa sobom, Pun Mesec će nam doneti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvek reflektuje ono što nosimo unutar nas samih.

No, ako smo nemirni, osetićemo više nemira i haosa na taj dan. Naučno je dokazano da se na dan Punog Meseca događa više iznenadnih i impulsivnih zločina – to nije slučajnost.Zbog toga pazite o čemu razmišljate tokom tog dana – moglo bi se ostvariti. No, može nam doneti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces isceljenja. Svaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan, ili na destruktivan način – zavisi samo od nas.

Dakle, Pun Mesec sa sobom nosi ogromnu količinu energije i zato morate biti u mirnom stanju. U suprotnom, to kod vas neće proizvesti pozitivan efekat.

Sve što se događa u vašem telu, umu i duhu biće pojačano tokom Punog Meseca. Ukoliko ste se malo naljutili, naljutićete se više. Ukoliko ste srećni, bićete još srećniji. Ova energija je izuzetno jaka i zato treba znati usmeriti je na pravi put.

Sledećih pet saveta će vam pomoći da pravilno iskoristite njegovu energiju.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

1. Suzdržite se

Nemojte ulaziti u prepirke, rasprave, svađe, nemojte se ljutiti. Pun Mesec je vreme kada treba da budete mirni, da pustite neke stvari. To je vreme kada – dišući duboko – treba da prođemo kroz poteškoće i oprostimo drugima koji greše.

Ukoliko ne možete a da ne raspravite nešto sa nekim, makar se potrudite da se to dogodi bar dva dana posle Punog Meseca. Sve što se sada dogodi biće preuveličano. Zato se trudite da održavate balans i dobru energiju.

2. Mislite pozitivno

Svakako treba misliti pozitivno, ali posebno tokom perioda kada je Pun Mesec. Samo nemojte preterivati, jer tokom ovog perioda sve je preuveličano, pa se i vaše pozitivne misli mogu umnožiti do te mere da izgubite realističan pogled na sve oko sebe.

Samo pet minuta pozitivnih misli dnevno je sasvim dovoljno da "pregurate" dan. Na primer, možete se pismom zahvaliti univerzumu na svemu što imate. Možete da stanete pred ogledalo i pohvalite se. Možete prošetati i primetiti lepotu vašeg okruženja.

3. Maštajte

Zamislite kako vam se ostvaruju svi snovi. Period Punog Meseca je odličan za unapređivanje ove tehnike. Razmišljajte o svojim ciljevima i zapisujte ih sve na papir. Takođe, ovo je odlično vreme za kreiranje tabele želja.

Zalepite na tablu sve svoje želje. Potrudite se, neka bude vesela, šarena i slikovita. Sve vreme provedeno u maštarenju o ispunjenju ciljeva u ovom periodu će samo doprineti ispunjenu.

4. Meditirajte

Možete meditirati sami ili u grupi. Pošto nas Pun Mesec obasipa tolikom energijom, meditacija će vam biti od velike pomoći da ostanete mirni.

5. Pošaljite malo dobre energije onima kojima je potrebna

Kada prođe najveći talas energije Punog Meseca, pošaljite malo dobre energije, oproštaja i dobrote prijateljima, porodici, kolegama, pa i potpunim strancima. Pošaljite i nešto mirne energije na mesta koja pate, koja se gladna, koja su zahvaćena ratom. Potrudite se da energiju šaljete iz srca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro