Pretraži

VATROMET EMOCIJA: Mlad Mesec u Vagi donosi mnogo strasti i ljubavi

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ali sa retrogradnim glasnikom Merkurom, svaki pokušaj da se pogura napred – čak i na diplomatski, lični način kojim se potpisuje ovaj kardinalni vazdušni znak – mogao bi da učini da se osećate još više zaglavljeno ili da idete u rikverc. A u danima oko ovogodišnjeg mladog Meseca u Vagi, svaka jača frustracija ili nerazrešeni bes mogli bi dostići pun zamah, piše luftika.rs.

Jedno je sigurno: ovaj Mesečev događaj koji nas očekuje 6. oktobra pun je strasti i mogao bi rezultirati vatrometom.

Mlad Mesec – koji se dešava kada se samouvereno Sunce upari sa intuitivnim Mesecom – uvek predstavlja priliku da razjasnite koje novo poglavlje želite da napišete tokom sledeće dve nedelje (do sledećeg punog meseca) i sledećih šest meseci (kada nastupi odgovarajući pun mesec).

Ali ovaj mladi Mesec je super – naelektrisan ne samo za razmišljanje i meditaciju, već i za puno akcija – reakcija momenata, zahvaljujući bliskoj povezanosti sa Marsom, vatrenom crvenom planetom koja vlada našom akcijom, hrabrošću, i energijom. (Srećom, retrogradni Mars imamo samo svake dve godine.)

Evo, kako će ovaj Mladi mesec u Vagi uticati na vas, na osnovu vašeg znaka. (Savet: Obavezno pročitajte i znak i podznak)

Ovan

Mlad Mesec je u vašoj sedmoj kući partnerstva, i tenzije sa voljenom osobom ili dragim prijateljem mogle bi isplivati na površinu. Biće teško ne biti sada asertivan, čak i agresivan, ali ako učinite sve da ostavite prostor za njihove potrebe, kao i za vaše, postižete najbolji rezultat.

Bik

S obzirom na to da vam je mladi Mesec u šestoj kući zdravlja, mogli biste da zaronite u novu rutinu negovanja zdravlja ili fitnesa – verovatno sa toliko uzbuđenja da ste u iskušenju da, za vas neobično, skočite pre nego što kažete hop ili prebrzo ili prejako reagujete. Potrudite se da to učinite korak po korak.

Blizanci

Mlad mesec je u vašoj petoj kući romantike i samoizražavanja, stimulišući vaš kreativni glas i želju da se opustite sa svojim partnerom ili zaigrate tango sa nekim novim. Samo zapamtite dobro – čak i flert i zabava nisu nužno bolje ili zanimljivije od onog što već imate.

Rak

Mlad Mesec upada pravo u vašu četvrtu kuću kućnog života, i mogli biste iskusiti mnogo nervoze povezane sa započinjanjem novog poglavlja u životu sa voljenim osobama. Bilo da planirate selidbu ili porodično okupljanje, tenzije mogu biti velike, pa pokušajte da zauzmete uravnotežen, utemeljen pristup.

Lav

Mlad Mesec pada u vašu treću kuću komunikacije i mogli bi osetiti prosto frenetične vibracije. Verovatno ste se u poslednje vreme preuzimali više obaveza nego što možete, pa ponovno postavljanje prioriteta u načinu na koji trošite svoju energiju može sprečiti sagorevanje.

Devica

Mlad Mesec u vašoj drugoj kući prihoda mogao bi da vas inspiriše na hrabre poteze da se finansijski organizujete. Ovo bi moglo izgledati kao odbacivanje klijenta koji više nije u skladu sa vašim dugoročnim ciljevima ili redizajniranje vašeg budžeta. Samo budite sigurni da se zbog toga ne osećate malo iza mesta gde biste trenutno radije bili.Vaga

Mlad Mesec je u vašem znaku i koliko god želite da se pokrenete i napredujete u svojim velikim planovima, put bi trenutno mogao biti popločan preprekama. Zaustavljanje vaših omiljenih aktivnosti može učiniti ovaj trenutak duhovno ispunjenijim.

Škorpija

Zahvaljujući mladom Mesecu koji upada u vašu dvanaestu kuću duhovnosti, ovaj lunarni događaj se sastoji u pronalaženju isceljujućeg novog načina introspekcije, da se odmori i obnovi snaga pre nego što postavite velike ciljeve. I svaki bes koji je tinjao ispod površine moraće se, takođe, rešiti.

Strelac

Mlad Mesec je u vašoj jedanaestoj kući umrežavanja, pa su sada u prvom planu zajednički trenuci sa prijateljima i kolegama. A ako se nađete u neprijatnoj situaciji, preplavljeni sukobimaa, dajte sebi dovoljno vremena i prostora da se ohladite pre nego što se vratite u ekipu.

Jarac

Mlad Mesec u vašoj desetoj kući karijere prilika je da otvorite novi put ka postizanju svojih profesionalnih ciljeva, ali nemojte se iznenaditi ako nisu svi (nadređeni) na vašoj strani. Posedovanje vaše lične poslovne vizije i predstavljanje ciljeva stabilno i mirno ključ su vašeg uspeha.

Vodolija

Mlad Mesec pada u vašu devetu kuću avanture, i reći da se sada osećate nervozno je potcenjivanje. Žudite za novim iskustvima koja vam otvaraju oči i čak biste se mogli osećati voljni da svoj život okrenete naglavačke da biste to postigli, ali potrudićete se da uspostavite ravnotežu između racionalnosti i svojih potreba.

Ribe

Mlad Mesec je u vašoj osmoj kući seksualne intimnosti i zajedništva, pa ćete biti odlučni da započnete novu fazu u spavaćoj sobi ili u pogledu imovine koju delite sa nekim drugim ili voljenom osobom. Najbolji ishod mogao bi biti oslobađanje prostora za vaše potrebe, suočavanje sa strahovima i lični rast.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro