Pretraži

USKORO NAS OČEKUJE POMRAČENJE SUNCA: Život nam sprema ozbiljna iskušenja, upozoravaju astrolozi

Astro
0
Photo: pixabay.com

Na samom početku jula očekuje nas pomračenje Sunca, tačnije 2. jula i to u znaku Raka. Ovo pomračenje neće biti baš vidljivo na našim prostorima, ali će se energija koju donosi svakako osetiti u našim životima.

——————– Sponsored ——————–

Zemlja, Mesec i Sunce će se u ovom trenutku naći u pravoj liniji, ali tokom veoma kratkom perida. Ovaj događaj će prekriti oči ljudima, ali na neki poseban način, kao i njihove umove. Tokom takvih događaja, mi ćemo biti prisiljeni da se osvrnemo unazad kako bismo ponovo razmislili o svemu što smo prošli.

Biće nekoliko stvari koje treba da zapamtimo kada govorimo o uticaju koji ova pomračenja mogu imati.Ovaj trio u kombinaciji sa Neptun doneće nam fantastičnu, harizmatičnu, glamuroznu, maštovitu, poetsku i muzičku kombinaciju energija, ali koja će doći sa cenom – neki mogu da dožive neku tragediju u ovom periodu. Takođe može da učini da naš ego postane poročan i lak za manipulisanje.

Ljudima koje će ovo pomračenje dotaći biće teško da se odupru alkoholu, drogama ili drugim iskušenjima. Mesec može da učini ljude posvećenim svojim ljubavnicima tokom ovog perioda. Međutim, moraju biti jako oprezni da ih njihova čežnja ne ostavi bez svesti o sebi.

Oni koji polau nade u svoje stvrasi, ovaj period će biti najbolji. Takve strasti mogu biti umetnički projekti, duhovne prakse ili rad na transformaciji života bolesnih ljudi. Ovaj trio takođe uzima element fantazije Neptuna i čak pokušava da stvori utopiju. U stvari, to će biti u konstantnoj harmoniji sa snovima i nadama običnih ljudi.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro