Pretraži

URAN JE RETROGRADAN U BIKU: Očekuju nas velike promene na polju finansija i ljubavi

Astro
0
Photo: pixabay.com

Uran je 11. avgusta napustio svoju direktnu putanju i ušao u retrogradni hod i sve do 10. januara 2020. godine će se kretati na ovaj način.

——————– Sponsored ——————–

Ovaj period će biti pogodan za sve zaljubljene horoskopske znakove koji imaju u planu svoju vezu podići na viši nivo, a slobodnima će doneti veliku ljubav i mnogo emocija, piše Atma.Sve ovo se dešava dok je Uran u znaku Bika u čije polje je ušao 15. maja 2018. godine i tu ostaje do 26. aprila 2026. godine. Dok ne uđe u polje Blizanca, Uran će se jednom godišnje retrogradno kretati i to će trajati 155 dana.

U nastavku saznajte šta retrogradni Uran donosi za sve horoskopske znakove.

Horoskopski znak Bik je tipičan zemljani znak i za njega se vezuju ležernost, spor tempo, situacije bez žurbi i događaji koji se odvijaju baš onako kako treba. Takođe, sinonim je za materijalnu sigurnost i pouzdanost. Pripadnici ovog znaka Zodijaka su veoma kreativni i tvrdoglavi.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Upravo zbog toga, retrogradni Uran u znaku Bika donosi uzbudljive promene i nagle pobune. Međutim, sve to će činiti u miru, bez pravljenja haosa i uznemirenosti. Plemeniti aspekti ove planete u direktnom hodu deluju i na njegov uticaj u retrogradnom, te nam Uran ovim kretanjem donosi promene na polju ljubavi, ali i u finansijama. Ovaj period će biti pogodan za sve zaljubljene horoskopske znakove koji imaju u planu da svoju vezu podignu na viši nivo. Takođe, za sve one koji nisu u braku ili vezi će doneti veliku ljubav i mnogo emocija.

U ovom periodu, svi horoskopski znakovi će raditi na svojim unutrašnjim stavovima i ponašanju, kao i na svom mentalnom stanju koje će prouzrokovati i željenje rezultate u spoljnjem svetu. Zato se potrudite da dođete do onoga što želite.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro