Pretraži

Ulazak Venere u Škorpiju 10. septembra uneće nemir u naše ljubavne živote!

Astro
0
Photo: Instagram/

Škorpija je znak misterije. Transformativna i primamljiva. Venera je planeta lepote i odnosa. S obzirom na to da Venera takođe vlada našim samopoštovanjem i ličnim vrednostima, možda ćemo doživeti transformaciju u ovim oblastima tokom Venerinog boravka u Škorpiji. To je vreme u kome bi se takođe mogla rasplesti drama i razotkriti tajne u odnosima.

Veneru u Škorpiji će napuniti Plutonov snažni kvadrat i teško ćemo kontrolisati svoje seksualne nagone i želje. Ovo se posebno odnosi na znakove Bika, Lava, Škorpiona i Vodolije. Dok Jupiter proširuje ovu potrebu kontrole i želje kroz trigon, moramo se čuvati i pažljivo birati.

Problemi u vezama

Ovo je dobro vreme za razmišljanje o odnosima jer je Škorpija znak intimne povezanosti i bliskih veza. Ako stvari u poslednje vreme ne funkcionišu, ovaj tranzit će duboko ukopati problem bilo u rešavanju bilo u njegovom otklanjanju. Doći će do transformacije unutar nas samih i onoga što cenimo i koga cenimo. Ljubomora i poricanje su takođe ključne reči ovog Venerinog položaja.

Odnosi se mogu i pokvariti tokom Venerinog boravka u Škorpiji, kada Saturn 13. septembra izazove blokade. Saturn ograničava i zadržava intimnu vezu koju Venera u Škorpiji želi i za kojom čezne. Međutim, Saturn takođe može dovesti i do uspostavljanja odnosa. Kvadrat sa Saturnom može nas naterati da se odlučimo duboko se posvetiti svom partneru i uspostaviti stvarnu vezu tokom ovog perioda.

Vreme promena

  1. septembra Uran izaziva haos u ljubavi i mogli bismo se pobuniti. Ljubomora, nestabilni izbori, tajne i zamerke dolaze u fokus sa ovim tranzitom. Nije dobar trenutak da učinite nešto rizično. S druge strane, Uran poziva na promenu u našim životima.

Ova promena će se dogoditi u tabu temama o kojima smo izbegavali da govorimo, stvarima koje nam vrede, odnosima, pa čak možete odlučiti i da promenite svoj izgled. Uran uzdrmava stvari i gura nas izvan naše zone udobnosti. Fiksnim znakovima ovo može biti teško za prilagođavanje jer radije ostaju pouzdani i predvidljivi.

Duhovno uzdizanje

Venera u Škorpiji će 26. septembra napraviti ljupki trigon Neptunu u Ribama. Možda ćemo se osećati primoranim da duboko zavirimo u nepoznate i tabu teme. Okultno bi moglo izazvati vaše interesovanje tokom ovog tranzita, a bićemo i intuitivniji. Pažljivo slušajte šta vam u ovo vreme govori unutrašnji glas. To bi mogla biti skrivena poruka.

Škorpija je znak okultnih/tabu tema i Neptun vlada univerzalnom vezom. Duhovni i emocionalni kontakt sa samim sobom je izuzetno povoljan i potreban. Vežbanje brige o sebi koja će promeniti način na koji mislite i osećate o univerzumu takođe je povoljno tokom ovog vremena.

Venera je planeta ljubavi, lepote i harmonije. On upravlja našim odnosima (posebno našim ljubavnim životom) i oličava sklad i saradnju u svim njegovim oblicima. Svake godine Venera provede neko vreme u svakom znaku zodijaka samo jednom, šireći svoju poruku lepote i ljubavi na sve. Kako prelazi u svaki novi znak, taj znak utiče na to kako Venera obavlja svoj posao u kosmosu, što zauzvrat utiče na nas ovde na Zemlji. Shvatajući šta znači kada je Venera u određenom znaku, možemo shvatiti kako da iskoristimo njenu moć i ojačamo naša prijateljstva, romantične i profesionalne veze. Evo šta Venera u Škorpiji znači za sve nas.

Znakovi koji imaju koristi kada je Venera u Škorpiji: Škorpija, Rak i Ribe

Znakovi koji se mogu suočiti sa izazovima kada je Venera u Škorpiji: Bik, Vodolija i Lav 

Rezime

Kada Venera zaroni iz lakog, prozračnog Lava u mutne vode Škorpiona, stvari mogu brzo postati intenzivne. Što se tiče odnosa, Škorpija je sve ili ništa i ne bavi se malim razgovorima ili ljubaznostima. Venera u Škorpiji je vreme da se udubimo u odnos, ne samo sa sobom, već i sa drugima. To je vreme strasti, emocionalne povezanosti i da, seksualne energije. Nemojte reći da vas nismo upozorili.

Ljubav

Ako želite da sa nekim duboko uđete u vezu i upoznate ga na nivou duše, Venera u Škorpiji je vreme za vas. Sada nije vreme za započinjanje površinskih odnosa sa strancima. Venera u Škorpiji želi više, a vi nećete moći da se uzbudite zbog veze ako ona nema taj potencijal. Ako nađete nekoga ko to čini, pazite da ne upadnete u Škorpionove ljubomorne ili posesivne zamke. Ovo je takođe vreme intenzivnih seksualnih veza, pa znate ono što ste oduvek želeli da isprobate? Ovo je dobro vreme da to i uradite.

Karijera i finansije

Strasti su u Škorpiji intenzivne, pa se nemojte iznenaditi ako se zaista uložite u posao. Ako imate neke projekte do kojih vam je stalo, ovo je trenutak da ih izvedete do cilja. Ne dozvolite da vam kancelarijski razgovori previše idu na živce i ne dozvolite da Škorpionova ljubomora utiče na odnose sa vašim kolegama.

Raspoloženje

Možda ćete se suzdržati tokom ovog vremena, jer Škorpija može imati poteškoća da se otvori bilo kome, osim svojim prijateljima od poverenja. Ovo je takođe vreme kada biste trebali da sledite svoje instinkte kada su u pitanju drugi ljudi, jer će Škorpionova laserski fokusirana intuicija prednjačiti.

Venera će ostati u Škorpiji do 7. oktobra 2021. godine.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro