Pretraži

UJEŠĆE VAS ZA SRCE: Izbegavajte svađu sa ova četiri znaka Zodijaka

Astro
0
Photo: Pixabay/olga-filo

Karakteristike vašeg horoskopskog znaka vrlo lako mogu biti objašnjenje jer je jednostavno izbegavanje provociranja pojedinih znakova, jediji siguran način da ostanete nepovređeni.Uješće vas za dušu, uvrediti i povrediti, to je sigurno. Osećaćete se i nadjačanim i nadglasanim, a o sujeti da ne govorimo. Povrediće vas na sve moguće i nemoguće načine.

S njima se nikad ne zna gde su im granice i kada će krenuti u napad.

OVAN

Ovan je dominantan znak jake volje koji se najčešće ponaša bez mnogo razmišljanja o posledicama ili osećanjima drugih. Sve njihove emocije su intenzivno vatrene baš kao i karakter Ovna.

S takvom naravi, oni će pobesneti ako im kažete bilo šta što ih može uvrediti koliko god vama da izgledalo beznačajno.

VAGA

Vage vas mogu iznenaditi eksplozivnom reakcijom koja će uslediti ako ih gurnete preko ivice što je obično zbog neke vrste netolerancije ili nepravednosti.

Iako Vage nisu sklone gubljenju kontrole, one mogu imati burne reakcije kao odgovor na ponašanje prijatelja ili porodice čije potrebe Vaga uglavnom stavlja iznad svojih.

DEVICA

Devica je u stanju da trpi, da ključa i da se obuzdava verovatno najviše od svih znakova. Međutim, zbog konstantnog prećutkivanja, Devica je često ogorčena i spremna bez mnogo vike da vas baci na kolena, ostavljajući duboke rane.

LAV

Lavovi će najžešće vikati, vrištati na vas, vređati i vas govoriti stvari za koje znaju da će vas najviše povrediti-. Njihov bes može trajati veoma dugo i povremeno eksplodirati na način da verujete da preteruju. Svaki oblik neznanja im je nepodnošljiv.

S njima jednostavno ne želite sukob jer će vas Lav ne samo uvrediti nego i sasvim iscrpeti i ostaviti bez energije.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro