Pretraži

„TREBA DA ŠIRIMO POZITIVU“: Choda prokomentarisao dirljivi snimak koji je zapalio mreže, pa otkrio šta ima u planu

Astro
0
Foto: IDJTV

Choda je za IDJTV ovom otkrio da je oduševljen novim albumom svog prijatelja, a potom priznao i koja pesma sa albuma mu se najviše dopala.– Preslušao sam neke, svidela mi se pesma "Mazna", ona mi je baš dobra. Ima baš dobrih pesama. Ovo je jedan od najvećih albuma u poslednje vreme kada su noviji izvođači u pitanju.

Choda se ovom prilikom pred našom kamerom osvrnuo i na video koji je nedavno objavio na društvenim mrežama, a na kom je prikazao dirljivi trenutak susreta sa jednim beskućnikom, kom je želeo da pomogne.

Ideju sam video – to ni ne krijem – od Amerikanaca. Svidela mi se ideja, volim da pomažem, snimao sam i ranije neke videe gde sam plaćao ljudima račune. Nisam očekivao da će toliko da eksplodira i drago mi je zbog toga, a za sve ljude koji su rekli da ne treba da se snima – ne bih se složio, jer treba da širimo pozitivu, naročito tokom ovih teških vremena. Da probamo ljude da guramo na tu pozitivnu stranu, da ih motivišemo da pomognu drugima kad im je najpotrebnije – rekao je Choda i dodao: 

– Probao sam da nađem tog čoveka, Dragiša se zove, međutim nije bio tamo. Sad sam u akciji da probam da ga pronađem da probamo zajedno da napravimo neki video, jer mi se dosta ljudi javilo da hoće da se angažuje i napravi humanitarnu akciju. Da probamo zajedno nešto da napravimo i da sve pare koje prikupimo doniramo Dragiši. 

Poznato je da Choda često objavljuje klipove na kojima zajedno sa poznatim ličnostima komentariše njihove stajlinge i njihovu vrednost, a nas je zanimalo da li je Devitov nastup sa promocije, koji je koštao preko 100 hiljada evra, ujedno i najskuplji autfit koji će se nači u Chodinim klipovima. 

Bilo je dosta skupih autfita, Devito jeste u top 3. Sad trenutno je imao ogrlicu koja je vredna preko 150 hiljada evra i uglavnom ima najskuplje autfite. Devito se baš trudi oko stajlinga i da sve bude flex, da bude ekstra i da cene budu ogromne, zato mi je dobar za kontent – rekao je Choda, a potom dodao koje još poznate ličnosti su se našle u top 3 kada su najskuplji autfiti u pitanju. 

– Baka Prase, Devito i Nucci, iako Nucci ne voli mnogo da govori, on ima dosta skupe stvari.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro