Pretraži

SVEŽA I DIVNA ENERGIJA: Evo šta nam zvezde spremaju tokom februara 2020!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Februar 2020. godine ima 29 dana, a prema numerolozima broj koji će vladati ovim mesecom je osmica, piše Lovesensa. Broj 8 predstavlja mudrost, osećaj za balans i potencijal, pa će nakon januara februar doneti osveženu i divnu energiju.

——————– Sponsored ——————–

Evo kakvi aspekti na nebu nas očekuju tokom februara 2020. godine:

Pun Mesec u Lavu 8. februara

Januarsko pomračenje punog Meseca prošlo je burno, a ovoga puta stiže novi i olakšani uticaj Meseca. Imaćemo više samopouzdanja i razumećemo zašto nam se neke stvari događaju na životnoj stazi. Sve što započnete u ovom periodu, doneće blagodeti, a najveće ploidove svog rada možete očekivati u avgustu. Prošlost počinje da se pročišćava, pa ćete dobiti zasluge i za sva dobra dela koja ste nekada učinili.Mars prelazi u znak Jarca 16. februara

Zemljana energija donosi jedan otežan period i biće nam potrebno dosta motivacije. Najvažnije će biti kako posmatrate stvari i da li u sebi imate optimizma. Napravite pauzu kad god vam je potrebno i pokušajte da probudite inspiraciju u sebi uvek kada dođe do određenog problema.

Mars u Jarcu podržaće vaše ambicije, ali morate biti taktični kada koristite njegovu energiju. Budite naročlito oprezni jer se uskoro približavamo i retrogradnom Merkuru.

Retrogradni Merkur od 18. februara do 10. marta

Ovaj retrogradni Merkur biće u znaku Riba, a krajem februara ulazimo i u vladavinu ovog znaka. To znači da će emocije biti pojačane i uticaće na svaki aspekt našeg života. Zato sporije pravite velike korake.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Sunce u Ribama od 19. februara do 20. marta

Sunce je prošlo kroz sve svoje faze i sada se približava kraju, odnosno poslednjem znaku Zodijaka. Važno je završiti sve započete poslove, a mnogi će napokon moći da dobiju više od svog prethodnog rada. Setite se svih lekcija koje ste naučili u prethodnom periodu i pripremljeni započnite novi životni ciklus.

Sekstil Neptuna i Jupitera 20. februara

Ovakva pozicija ove dve planete vrlo je specifična i retka, a događa se na svake 4 do 9 godina. Ipak, 2020. godina je posebna jer će se ovaj sekstil dogoditi tri puta – u februaru, julu-avgustu i oktobru.

Energija sekstila Jupiter-Neptun je isceliteljska i donosi nam dobre energetske vibracije.

Mlad Mesec u Ribama 23. februara

Na kraju februara počinje jedan novi period, a mart će sigurno biti lep mesec jer nas u njega uvodi čudesna vibracija mladog Meseca u znaku Riba.

Da zaključimo – februar će biti miran mesec koji će isceliti sve ono negativno što smo našli u januaru i prošlosti uopšte. Sve će ići po planu, ali pažlivo birajte poteze dok vlada retrogradni Merkur.

Savet: pokušajte da uspostavite još bolju konekciju sa sopstvenim bićem.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro