Pretraži

SVE ĆE VAM BITI JASNIJE ZBOG MESECA U DEVICI: Evo kakve važne poruke nam šalje univerzum

Astro
0
Photo: pixabay.com

Mesec je ušao u znak Device i opoziciju sa Jupiterom iz Riba. U nekom trenutku ipak progledaš. U nekom bunilu ipak oživiš. Nekim "filmovima" ipak ne dodeljuješ Oskara. U nekim spoznajama ipak shvatiš da tvoji glavni glumci to više nisu. I onda na scenu stupa realitet, piše Sensa.rs.

Ovih dana počinju preispitivanja. Šta si video u nekome? Zašto si video ono čega nema? Iz perioda naivnih verovanja, prelazimo u periode dubinskih analiza. Odjednom se kockice slažu. A i mi sa njima. Postaje jasnije zašto se neko ponašao kako se ponašao. Zašto neka obećanja nikad nisu održana.Kreću dani u kojima sve nejasno poprima neko značenje. Jasnije. Sistematičnije. Glasnije. Odgovori stižu, a ponekad ih i sami iščitamo u gluvim razgovorima sa samim sobom.

Mesec u opoziciji sa Jupiteru je kao eksplozija euforije. Onaj “a-haaaa” momenat. Ona krv koja se samo slije u vene i učini od nas biljaka, ljude pune života. I svi zaključci pljušte po nama. I mi po njima.

I taman kada pomislimo da nam je sve jasno, shvatamo da nije. Jer, Jupiter preuveličava svaku misao. Radnju. Reč. Svako slovo. U glavi se umnožavaju razmišljanja i odjednom nam je previše svega.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro