Pretraži

SUNCE U STRELCU DONOSI RADOST: Evo koja 3 znaka očekuje velika sreća do 22. decembra

Astro
0
Photo: pixabay.com

Vladavina Škorpije označila je period u kojem smo se oslobodili starog, skinuli smo svoj stari plašt tajni i teških emocija iz prošlosti, a u vladavini Strelca POČINJEMO DA ŽIVIMO.

Sunce je ušlo znak Strelca 21. novembra i ostaće u njemu sve do 22. decembra. U isto vreme, Venera, planeta ljubavi i novca, ulazi u znak Vage – u ljubavi se traži pravda i velika istina.

Neptun kreće direktno i ponovo vraća stari sjaj i živopisne boje našem ljubavnom životu, ali – sa druige strane, pomračenje Meseca donosi surovo suočavanje sa realnošću.Kiron, pozant kao iscelitelj, ovih dana započinje direktan hod – mnoge rane će biti zaceljene, a srce spremno za novu ljubav.

Ova planetarna dešavanja i vladavina Strelca doneće najbolju sreću za ova 3 horokopska znaka:

Ovan – Posmatrate horizonte života sa više nade

Očekuje vas veliki uspeh tokom vladavine Strelca. Kada Sunce osvetli vašu devetu kuću edukacije, putovanja, spiritualnosti i mogućnosti – bićete isnpirisani da stvarate i iskoristite sjajne prilike za svetlu budućnost. Jupiter u vašoj desetoj kući karijere donosi ostavrenje želja i snova na ovom žuivotnom polju. Pomračenej Meseca u Blizancima donosi nešto vrlo važno za vaš znak Zodijaka – ne odlažćete planove za sutra, prekosutra, ne razmišljate od juče, već delujete DANAS.

Lav – Slavite svoje pobede

Sijate u sezoni Strelca ispunjeni energijom ljubavi i zahvalnosti. Sunce enerizuje i revatilizuje vašu strastvenu petu kuću sreže, romantike i ličnih ekspresija. Imate neverovatnu harizmu i širite iskre sreće gde god da se pojavite, Jupiter osvetljava vašu kuću zdravlja, pa je moguće da ćete se osloboditi mnogih lošuh navika. Preuzmite rizik, izađite iz začaranog kruga rutine isvoje zone komfora – vreme je za velike pobede. Lunarna eklipsa je blizu, a ona vam donosi bolu komunikaciju i jasniju viziju budućnosti.

Strelac – Novi početak

Dogodiće vam se puno stvari na kojima ćete biti zahvalni. Putovanje Sunca oko vašeg znaka doneće vam naročitu sreću u partnerskim donosima. Mnoge želje će vaam se ispuniti, a ono što otavra vrata lepim životnim mogućnostima jeste oslobađanje od tereta prošlosti, odnosno od svih stavri koje vam više ne služe. Razvijate se, radite samo ono što vam donosi dobro i najbolje. Vaše strasti se pretvaraju u genijalne ideje. Božanstveen stavri su pred vašim horoskopskim znakom.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro